Siirry pääsisältöön

Mihin Orionin tulisi keskittyä vastuullisuustyössään? Haluamme kuulla näkemyksesi!

Toteutamme vastuullisuusaiheisen sidosryhmäkyselyn varmistaaksemme, että vastuullisuusohjelmamme ja -työmme keskittyvät myös tulevaisuudessa sidosryhmillemme ja liiketoiminnallemme olennaisimpiin vastuullisuuden teemoihin. Vastaa kyselyyn ja kerro, mitkä vastuullisuuden aiheet ovat mielestäsi tärkeimpiä Orionin vastuullisuustyössä.
Sidosryhmakysely_orionfi.jpg

Vastuullisuus ja eettisyys ovat Orionille elinehtoja, joiden edessä vaadimme itseltämme ja kumppaneiltamme paljon. Haluamme jatkuvasti parantaa toimintaamme. Siinä onnistuaksemme haluaisimme kuulla juuri sinun näkemyksesi siitä, mihin Orionin tulisi keskittyä vastuullisuustyössään. 

Vastaamalla kyselyyn autat meitä ymmärtämään, mitkä vastuullisuuden teemat ovat Orionille olennaisimpia sekä kehittämään vastuullisuustyötämme. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 5–10 minuuttia. Voit samalla osallistua halutessasi arvontaan, jossa arvomme neljä kahden kappaleen elokuvalippupakettia. 

Linkki kyselyyn (englanniksi) 

Edistämme vastuullisuutta koko lääkkeen elinkaaren ajan – aina lääkkeiden ja muiden tuotteidemme kehityksestä niiden käyttöön ja lopulta hävittämiseen saakka. Orionin vastuullisuusohjelma asettaa suuntaviivat vastuullisuuden kehittämistyölle sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Nykyinen vastuullisuusohjelmamme pitää sisällään neljä teemaa: Potilasturvallisuus aina etusijalla, Aktiivinen työ ympäristön puolesta, Huolenpito hyvinvoinnin huippuosaajista sekä Eettisyys työn ytimessä. 

Päivitämme Orionin vastuullisuuden olennaisuusanalyysin, jonka tavoitteena on tunnistaa ne vastuullisuuden aiheet, jotka vaikuttavat sidosryhmiimme ja ovat erityisen tärkeitä meille ja liiketoiminnallemme nyt ja tulevaisuudessa. Toteutimme vuonna 2018 ensimmäisen olennaisuusanalyysin ja määrittelimme vastuullisuusohjelmamme tulosten perusteella. Kyselyn avulla haluamme varmistaa, että sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmiemme näkemykset kuuluvat myös päivitetyssä olennaisuusanalyysissa.  

Kyselyyn voi vastata englanniksi pe 21.4.2023 mennessä. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti. Ulkoinen kumppani käsittelee ja analysoi kyselyn tulokset. Huomioithan, että mikäli jätät yhteystietosi arvontaa varten, vastauksesi ei ole enää täysin anonyymi. 

Kiitos, että autat meitä pitämään riman korkealla vastuullisuustyössä!