Siirry pääsisältöön
Faasi2022_yhteiskuva1 (1) (1).png

Faasi1-traineeohjelma

Faasi1 on Orion-konsernin kesäisin järjestettävä traineeohjelma, joka tarjoaa muun muassa luonnontieteiden, farmasian, tekniikan ja kaupallisen alan korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuden näyttää osaamisensa kansainvälisessä lääkeyhtiössä. Faasi1-traineeohjelman hakuaika on tammikuussa.

Faasi1-traineeohjelman yksi parhaista puolista on monipuolinen tehtävätarjonta ja osaamistasi kehittävät työtehtävät, erinomaisia kollegoita unohtamatta. Faasi1-traineeohjelmaan valitut henkilöt, eli faasilaiset, pääsevät tutustumaan Orion-konsernin toimintaan laajasti. He pääsevät rakentamaan hyvinvointia kanssamme koko kesäksi sekä näkevät mitä kaikkea meillä Orionilla tehdään. Pidämme huolen, että jokainen faasilainen saa kattavan perehdytyksen työtehtäviinsä ja tarjoamme lisäksi verkostoitumismahdollisuuksia Faasi1-kollegoiden kesken kesän aikana järjestettävissä tapahtumissa.  

Traineeohjelmamme on palkallinen ja tarjoamme vuosittain kesätraineepaikan 30–50 faasilaiselle. Faasilaisia haetaan vuosittain erilaisiin rooleihin, ja tarjolla olevia paikkoja saattaa olla eri tehtävissä ja osastoilla kuin aiempina vuosina. Traineeohjelma ajoittuu touko-syyskuulle ja sen kesto on 3-4kk sopimuksesta riippuen.  

Kaikki avoimet paikat löydät Avoimet työpaikat -sivultamme. Mikäli löydät useamman itseäsi kiinnostavan Faasi1-traineepaikan, haethan jokaiseen paikkaan erikseen kunkin työpaikkailmoituksen Hae paikkaa -painikkeen kautta. Räätälöithän hakemuksesi kuhunkin tehtävään erikseen.  
  
Alustava aikataulu kesän 2024 Faasi1-haulle:  
  
- Hakuaika 2.1. - 4.2.2024
- 1. vaiheen haastattelut helmikuussa 2024  
- 2. vaiheen haastattelut viikolla helmi-maaliskuussa 2024  
  
Huomioithan, että aikataulu on suuntaa antava, ja siihen voi tulla muutoksia! 
 
Jos sinulla on tehtäväkohtaisia kysymyksiä, tarkistathan yhteyshenkilön tiedot ja soittoajat työpaikkailmoituksesta. Yleiset kysymykset traineeohjelmaan ja hakemiseen liittyen voit lähettää sähköpostitse rekrytointi@orion.fi.

Faasi1-harjoittelijoiden kokemuksia 

Mitä aiempien vuosien faasilaiset ovat olleet mieltä Faasi1-traineeohjelmasta? 

  • Työtehtävät olivat haastavia ja mielekkäitä. 
  • Orionilla on todella hyvä työilmapiiri. 
  • Perehdytys tehtäviin oli hyvin toteutettu. 
  • Yhteiset tilaisuudet kesätyöntekijöille tarjosivat erinomaisen alustan verkostoitumiselle. 
  • 4,7/5 ”Näen Orionin kiinnostavana toimijana myös tulevaisuudessa.” (Palautekysely, Faasi1-traineet 2023)  

    Voit tutustua tarkemmin Faasi1-traineeden kokemuksiin alta sekä Orionin Instagram-tililtä @orion_finland.