Siirry pääsisältöön

Orionilla työskentelet osana kansainvälisten huippuosaajien yhteisöä

Orion on omilla strategisilla painopistealueillaan lääkealan globaali edelläkävijä. Meillä työskentelet monipuolisissa, vaativissa ja innostavissa lääketutkimuksen, -kehityksen ja -tuotannon tehtävissä. Monikulttuurisessa työyhteisössämme on myös mahdollisuuksia kansainvälisiin urapolkuihin.

Orion on maailmanlaajuisesti toimiva ja kansainvälisesti verkostoitunut yhtiö: tuotteemme ovat markkinoilla yli sadassa maassa, ja meillä on toimipisteitä yli 30 maassa. Suurin osa ulkomaisista toimipisteistämme keskittyy myyntiin ja markkinointiin. Tutkimus- ja kehitystoimintaa Orionilla on Suomen lisäksi Isossa-Britanniassa ja Belgiassa. 

Suomessa Orion on markkinajohtaja. Meillä työskentelet avainpaikalla, koska Suomessa sijaitsevien yksiköidemme toiminta kattaa lääkealalle harvinaislaatuisella tavalla lääkkeiden koko elinkaaren – tutkimuksesta ja kehityksestä valmistukseen, logistiikkaan sekä myyntiin ja markkinointiin. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueet ovat syöpäsairaudet ja kipu, joissa edustamme globaalia huippuosaamista. Etsimme erityisesti asiantuntijoita, joilla on näiden osa-alueiden erikoisosaamista. Kansainvälisissä tehtävissä ratkaisevaa on lisäksi kokemus ja laaja-alainen osaaminen vastuullisista lääketeollisuuden tehtävistä.

Marcin_Chrusciel.jpg

Rakastan laboratoriotyöskentelyä ja tiedettä. Minua motivoi uuden kokeileminen, oppiminen ja ongelmanratkaisu. Tutkimustiimillämme on juuri sitä osaamista, jota uusien tehokkaiden ja entistä turvallisempien syöpälääkkeiden kehittäminen edellyttää. ”

Marcin Chrusciel, Orionin Head of Antibody Drug Conjugates; filosofian tohtori, biologia ja fysiologia

Tarjoamme asiantuntijoillemme hyvin joustavia työskentelymahdollisuuksia. Orionissa työskennellään hybridimallissa, joka mahdollistaa etätyön. Työskennellä voi tarvittaessa tai tehtävästä riippuen jopa toisesta maasta käsin. Kaikissa työtehtävissä on kuitenkin ajoittain tapaamisia ja tehtäviä, jotka vaativat läsnäoloa omassa yksikössä.  

Orionin kaikissa toimipisteissä ympäri maailmaa työtä ohjaavat yhtiön arvot ja suomalainen yrityskulttuuri, joissa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa, henkilöstön osaamisen kehittämistä, yhteisöllisyyttä, monimuotoisuutta ja tasa-arvoa sekä vastuullista toimintatapaa. Orionissa jokainen työntekijä voi osallistua kehitysprosesseihin ja vaikuttaa siihen, miten yhtiömme uudistuu. 

Globaalin toimintaympäristön ansiosta Orionin kansainvälisyys näkyy tavalla tai toisella jokaiselle työntekijällemme. Työkieliämme ovat englanti ja suomi, mutta esimerkiksi Turussa ja Espoossa sijaitsevat tutkimus- ja tuotekehityksen yksikkömme ovat täysin englanninkielisiä. Kannustamme sisäiseen liikkuvuuteen ja tarjoamme henkilökunnallemme kansainvälisen mentorointiohjelman sekä mahdollisuuksia siirtyä tehtävästä toiseen konsernin sisällä. 

Paula-Rytila_Kuva-Suvi-Sievila.jpg

”Kun kuulin tilaisuudesta siirtyä kahdeksi vuodeksi Kaakkois-Aasian ja Tyynenmeren alueen johtajaksi, innostuin asiasta heti. Vuodet Orionin lääketieteellisenä johtajana olivat antaneet minulle hyvän osaamispohjan Orionin toimintaan ja tuotteisiin. Myynnin ja markkinoinnin vetovastuu kokonaan uudessa ympäristössä kuulosti välittömästi hienolta haasteelta.”

Paula Rytilä, Orionin APAC-alueen organisaatiosta vastaava johtaja; erikoislääkäri, professori