Siirry pääsisältöön
Hyvinvointi_2019_29_1920x1080.jpg

Naisten terveys ja hyvinvointi

Naisen eri elämänvaiheisiin liittyy terveysnäkökulmia, joiden huomioon ottaminen on tärkeää. Näin hyvinvointiin liittyvät ongelmat eivät jää epähuomiossa hoitamatta, ja monia niistä voi myös ehkäistä ennalta.

Kuukautiset, raskaus ja synnytys, menopaussi ja vaihdevuosien jälkeinen elämä – kaikki nämä ovat osa naisen elämän luonnollista kiertoa. Kaikki tuovat myös oman syynsä kiinnittää erityistä huomiota terveyteen ja hyvinvointiin.  

Näihin elämänvaiheisiin saattaa liittyä esimerkiksi veren rauta-arvojen heilahteluja, erilaisia kipuja, ravitsemushaasteita ja unihäiriöitä.  Naisen hyvinvointi ansaitseekin oman erityisen lähestymiskulmansa.

Seksuaaliterveyttä ja vaihdevuosioireiden hallintaa

Naisten terveyden tukeminen on ollut Orionin toiminnan ytimessä jo vuosikymmenten ajan. Monet ravintolisävalmisteemme tukevat terveyttä kausina, jolloin riittävää vitamiinien tai hivenaineiden saantia ei voi varmuudella turvata yksin ravinnolla. Tämä saattaa liittyä muun muassa raskauteen, sen suunnitteluun tai vaikkapa runsaisiin kuukautisiin.

Kuivien limakalvojen hoitoon tarkoitetut tuotteemme ovat osa hyvinvointia, seksuaaliterveyttä ja myös tulehdusten torjuntaa. Myös esimerkiksi kuukautiskipujen asianmukainen hoito nostaa selvästi naisten elämänlaatua.

Menopaussi- ja vaihdevuosioireet tuovat haasteita lukuisten naisten elämään. Kuumat aallot kesken työpäivän, huonosti nukutut yöt, painon nousu ja oudot mielialat – näiden oireiden lievittämiseksi ja hallitsemiseksi olemme kehittäneet useita hormonikorvausvalmisteita 1980-luvulta saakka. Nämäkin valmisteet ovat vuosien varrella tukeneet lukemattomien naisten hyvää elämää kaikkialla maailmassa.