Siirry pääsisältöön
Orion_wellbeing_21122022-0926.jpg

Terveys ja hyvinvointi

Oman terveyden ja hyvinvoinnin aktiivinen edistäminen kiinnostaa yhä useampia. Orionin laaja itsehoitotuotteiden valikoima auttaa tässä tavoitteessa.

Se, kuinka itse hoidamme itseämme arjessa, luo perustan koko terveydellemme ja hyvinvoinnillemme. Siksi Orion haluaa auttaa ihmisiä huolehtimaan omasta ja läheistensä hyvinvoinnista parhaalla mahdollisella tavalla.

Kattavassa valikoimassamme on laadukkaita, kohtuuhintaisia itsehoitotuotteita terveystarpeisiin. Rakennamme myös arkista hyvinvointia, ja valikoimaamme kuuluvatkin muun muassa perusvoiteet, vitamiinit ja muut ravintolisät, CE-merkityt lääkinnälliset laitteet sekä valtava valikoima muita hyödyllisiä ja tarpeellisia tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Ihon hyväksi, ravinnon täydentämiseksi

Itsehoitotuotteistamme löytyy apua niin flunssan oireisiin kuin erilaisiin särkyihin ja tulehduksiin, samoin allergioihin, kuiviin silmiin ja vaikkapa närästykseen ja ummetukseen. Itsehoitolääkkeitä käytettäessä tulee noudattaa tarkoin pakkauksissa olevia tai lääkärin antamia ohjeita.

Ihon kunto on tärkeä osa hyvinvointia. Perusvoiteidemme valikoima tuo apua normaalista ihon kuivumisesta aina atooppisen ihon ongelmiin, ja lääkevoiteet helpottavat pieniä tulehduksia ja ärtymätiloja.

Kasvomme tarvitsevat erityistä hoivaa, koska ne ovat jatkuvasti alttiina pölylle, lialle ja sään vaihteluille. Laaja apteekkikosmetiikan valikoimamme auttaa huolehtimaan kasvoista monin tavoin, ja herkälle iholle kehitetyllä Favora-sarjalla on myös Allergiatunnus.  

Terveellisen, monipuolisen ruokavalion merkitys hyvinvoinnille on kiistaton. Elämässä on tilanteita, jolloin kaikkea tarvitsemaansa ei välttämättä saa ruoasta. Tällöin on hyvä täydentää ruokavaliotaan vitamiini- ja hivenainevalmisteilla.