Avoimet työpaikat

Tarkempaan listaukseen pääset tästä.

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Hakemuslomakkeeseen pääset tästä

Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Faasi 1 -kesätyöohjelma, mikä se on?

Opiskelijoille ja koululaisille

Orion tarjoaa opiskelijoille ja koululaisille kesätyö- ja työharjoittelupaikkoja. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia opinnäytetöiden tekemiseen.

Lue lisää

Työntekijäksi lääkealalle

Orion on lääkealan suurin työnantaja Suomessa. Orion tunnetaan hyvänä ja luotettavana työnantajana, mikä näkyy muun muassa keskimääräistä pienempänä henkilöstön vaihtuvuutena. 

Lue lisää

Kysymyksiä ja vastauksia työpaikan hakemisesta

Miten haen töihin Orionille? Voinko liittää CV:ni mukaan hakemuslomakkeeseen? Miten työhakemukseni erottuu joukosta? Näillä vinkeillä pääset eteenpäin työhakemuksen laatimisessa.

Lue lisää

Henkilöstön hyvinvointia rakentamassa

Orionilla tehdään aktiivisesti töitä hyvän ilmapiirin eteen. Haluamme, että työyhteisössämme on hyvää esimiestoimintaa, kannustavia työkavereita ja luottamuksen ilmapiiri, sillä ne ovat tärkeitä hyvinvoinnin edellytyksiä.

Lue lisää

Orion lääkealan ihanteellisin työnantaja

Orionilaiset numeroina

Orionissa työskentelee noin 3500 henkilöä yli 20 maassa.

Lue lisää

Orion yrityksenä

Orion on suomalainen lääkkeiden ja diagnostisten testien kehittäjä – hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä.

Lue lisää

Osaamisen kehittäminen Orionilla

Haluamme olla alamme paras ja menestyvin edistäessämme hyvinvointia ja terveyttä. Tämä haastaa meidät jatkuvaan uudistumiseen ja kehittymiseen yksilöinä ja yhteisönä.

Lue lisää