Siirry pääsisältöön
Orion-warehouse4.jpg

Työsuhde-edut henkilöstön hyvinvointia rakentamassa

Meillä Orionilla palkitseminen koostuu palkkauksesta ja monipuolisista työsuhde-eduista. Palkkaan vaikuttavia tekijöitä ovat tehtävän vaativuus, henkilökohtainen suoriutuminen ja pätevyys. Erinomaisesta suorituksesta osoitamme arvostusta muun muassa pikapalkkioiden avulla. Palkitsemme myös pitkäaikaisesta sitoutumisesta Orioniin esimerkiksi palvelusvuosipalkkioilla.

”Haluamme rakentaa hyvinvointia ja terveyttä, niin työssä kuin vapaa-ajalla. Aktiivisella palkitsemisen ja etuuksien kehittämisellä haluamme pitää huolen siitä, että jokainen orionilainen on työssään motivoitunut ja kokee itsensä arvostetuksi”, korostaa palkitsemisen asiantuntijamme Oili Ruotsalainen.  

Vapaa-ajan edut

Orionilla on toistakymmentä harrastuskerhoa lemmikeistä ja eri urheilulajeista aina valokuvaukseen asti. Harrastuskerhot tarjoavat mahdollisuuden mielekkääseen vapaa-aikaan kollegoiden kanssa. Lisäksi orionilaiset voivat varata käyttöönsä lomamökin henkilöstöhintaan Snappertunasta ja Vuokatista. Tarjoamme työntekijöillemme myös kulttuuri- ja liikuntaetuuden. Espoossa ja Salossa henkilöstön käytettävissä on lisäksi oma kuntosali.  

Hyvinvointiin panostaminen on tärkeää myös vapaa-ajalla, kuten Orionin henkilöstöjohtaja Jouni Turunen kertoo: ”Orionilaisina olemme kaikki rakentamassa hyvinvointia, myös omaamme, joten on tärkeää, että myös työntekijöille tarjoamillamme eduilla on vahva side hyvinvoinnin vahvistamiseen. Liikunta- ja kulttuurietu esimerkiksi tukee tarpeen mukaan sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia.”  

Orionin henkilökuntamyymälät tarjoavat työntekijöille mahdollisuuden tehdä edullisia ostoksia verkkokaupassa tai paikan päällä Espoossa ja Turussa. Orionilaiset ovat saaneet vuosittain kesälahjaksi valikoidun kokoelman Orionin tuotteita. 

Työsuhde-edut työhyvinvoinnin tueksi

Orionilla on oma työterveyshuolto. Suuri osa Orionin työsuojelu- ja hyvinvointitoiminnasta tähtää ennaltaehkäisyyn. Työntekijöille tarjotaan myös  taukoliikuntaa työpäivän keskelle ja tarpeen mukaan tuettua fysioterapiaa sekä mielen hyvinvointipalveluita. Lisäksi Orion korvaa työntekijöilleen Orionin omat Kela-korvattavat lääkkeet lääke-etuna. Panostamme monipuoliseen, tasokkaaseen lounasruokailuun, jota työnantaja tukee.