Siirry pääsisältöön
Orion_Specialists_in_healthcare_07122022-4945.jpg

Syöpäsairaudet

Syöpätautien tutkimisella ja uusien hoitojen kehittämisellä on keskeinen sija Orionin toiminnassa. Monimuotoisten syöpien kasvava tuntemus tuo uusia mahdollisuuksia aiempaa paremmille hoidoille.

Syöpä koskettaa jollain tavoin lähes kaikkia meistä: joko omakohtaisesti tai tuntemiemme ihmisten kautta. Oma tai läheisen sairastuminen syöpään muuttaa aina jollain tavoin elämää.

Syöpätautien tutkiminen ja uusien, aiempaa parempien hoitojen kehittäminen on ollut jo vuosia yksi Orionin toiminnan tärkeimmistä alueista. Uusien hoitojen merkitystä ei voi liioitella: kun väestö vanhenee ja ihmisten eliniän odote pitenee, syöpätaudit muodostavat suuren kuorman paitsi sairastuneille ja heidän läheisilleen myös enenevässä määrin terveydenhuollolle.

Yhä useampi syöpä on parannettavissa

Syöpätaudit ovat biologisesti monimuotoisia ja nopeasti muuttuvia, ja siksi parantavien hoitojen löytäminen pitkälle edenneisiin tauteihin on ollut kauan haasteellista. Kuitenkin myös lupaavia tuloksia syövän paranemisesta tietyissä syöpätaudeissa on nähty viime vuosina.  

Tavoitteenamme Orionilla onkin kehittää syöpäpotilaille hoitomuotoja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia aiempaa parempaan elämänlaatuun, pidempää elämää ja parhaimmillaan paranemiseen. 

Syöpätautien tutkimus ja lääkkeiden kehitys ovat Orionilla pitkään keskittyneet hormonivälitteisten syöpien alueelle. Syöpätautien yksikkömme työntekijät jatkavat innovatiivisten lääkkeiden tutkimista ja kehittämistä nyt uusilla alueilla. Näistä voit lukea lisää tutkimuksen ja tuotekehityksen sivuilta.