Siirry pääsisältöön
Orionilaisia_Turku_2019_24_1920x1080.jpg

Opiskelijoille

Tarjoamme opintojen eri vaiheissa oleville opiskelijoille vuosittain lukuisia mahdollisuuksia tutustua työhön lääkealalla harjoittelujen ja opinnäytetöiden parissa.

Faasi1-traineeohjelma korkeakouluopiskelijoille

Orion-konsernin kesäisin järjestettävä traineeohjelma, Faasi1, tarjoaa muun muassa luonnontieteiden, farmasian, tekniikan ja kaupallisen alan korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuden näyttää osaamisensa kansainvälisessä lääkeyhtiössä. Hakuaika ohjelmaan on tammikuussa.  

Lue lisää Faasi1-traineeohjelmastamme.
 
Faasi1 -ohjelman lisäksi meillä on harjoittelijoita eri yksiköissä ympäri vuoden. Erityisesti keväisin meillä on mahdollista suorittaa ammatillisten tutkintojen työelämässä oppimisjaksoja, joita koordinoimme yhteistyössä useiden ammatillisten oppilaitosten kanssa eri toimipaikkakunnillamme. Näiden harjoittelumuotojen lisäksi meillä on vuosittain lukuisia kesätyöntekijöitä, oppisopimusopiskelijoita, TET-harjoittelijoita ja muita harjoittelijoita.

Näin haet harjoitteluun

Ilmoitamme kaikista meillä avautuvista harjoittelupaikoista Avoimet työpaikat -sivullamme.

Jos olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelun meillä, voit jättää hakemuksesi sinua kiinnostavan työpaikkailmoituksen alta. Kerrothan hakemuksessasi ainakin opintotaustastasi, toiveistasi harjoittelujakson ajankohdalle, toiveistasi harjoittelujakson sisällölle ja motivaatiostasi kyseiseen tehtävään. Huomaathan, että emme ota työhakemuksia vastaan sähköpostitse GDPR-syistä. 
 
Teemme myös tiivistä yhteistyötä eri asteiden oppilaitosten kanssa, ja yhteistyöoppilaitoksemme ilmoittavat avoimista harjoittelupaikoista myös omissa kanavissaan. 

Jos sinulla on kysyttävää harjoitteluihin liittyen, voit lähettää kysymyksesi oheisella lomakkeella
 
Jos olet oppilaitoksen edustaja, ja olet kiinnostunut kehittämään oppilaitosyhteistyötä kanssamme, otathan yhteyttä Talent Acquisition Services -tiimiimme oheisella lomakkeella.

Opinnäytetyöt

Orionilla tehdään vuosittain useita opinnäytetöitä toimeksiantoina eri osastoillemme. Jos sinulla on mielessä aihe, josta haluaisit tehdä opinnäytetyösi meille, olethan yhteydessä oheisella lomakkeella. Olethan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen opinnäytetyön aloittamista, jotta voimme tarvittaessa etsiä sopivan yhteyshenkilön organisaatiostamme. Jos haluat tiedustella yleisesti mahdollisuuksista opinnäytetyön tekemiseen meille, seuraathan avoimia työpaikkojamme, sillä ilmoitamme siellä myös avautuvista opinnäytetyöpaikoista.

Opiskelijavierailut ja rekrytointitapahtumat

Järjestämme vuosittain Orionille opiskelijavierailuita ja toivoisimme yhteydenotot oheisella lomakkeella vähintään kahta kuukautta ennen haluttua ajankohtaa, jotta saamme todennäköisimmin tapahtuman toteutettua.  

Messuilla, joissa Orion edustaa, on messujen kohderyhmän asiantuntijoita kertomassa alan työtehtävistä Orion-konsernissa. Lisäksi kaikilla messuilla HR:n edustajat ovat paikalla vastaamassa yleisesti Orion-konsernissa työskentelyyn liittyviin kysymyksiin.