Opiskelijoille

Orion tarjoaa vuosittain opiskelijoille ja koululaisille kesätyöpaikkoja. Faasi1-traineeohjelman hakuaikataulusta voit lukea lisää alta.

Faasi1-traineeohjelma ja kesätyöt

Orion tarjoaa kesätyöpaikkoja nuorille osaajille eri koulutusaloilta. Meille on mahdollista työllistyä esimerkiksi Faasi1-traineeohjelman kautta. Luethan lisää Faasi1-traineeohjelmastamme. Tutustu Faasi1-ohjelmaan myös TE-livetallenteen kautta.

Faasi1-traineeohjelman lisäksi tarjoamme myös muita kesätöitä. Kesätyöpaikkojen osalta seuraathan orion.fi-sivujen avoimet työpaikat -osiota. Julkaisemme sinne hakuun avautuvia kesätöitä vuoden 2023 alkupuolella.

Orion on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjaan voit tutustua tarkemmin Oikotien sivuilla

Opiskelijavierailut ja rekrytointitapahtumat

Järjestämme vuosittain Orionille opiskelijavierailuja ja toivoisimme mieluiten yhteydenotot vähintään kuukautta ennen haluttua ajankohtaa, jotta saamme todennäköisimmin tapahtuman toteutettua.
Messuilla, joissa Orion edustaa, on messujen kohderyhmän asiantuntijoita kertomassa alan työtehtävistä Orionilla. Lisäksi messuilla HR:n edustajat ovat paikalla vastaamassa käytännön kysymyksiin koskien rekrytointiprosessia ja kevään Faasi1-traineehakua.
Vuonna 2023 Orionin edustajat ovat paikalla ainakin seuraavissa tapahtumissa:
  • 19.1. - DuuniOmnia-messut
  • 24.1. - HankoRekry-messut
  • 26.1. - ContactForum-rekrytointimessut
  • 31.1. - Töihin Saloon -rekrytointitapahtuma
  • 1.-2.2. - Yrityspäivät, Tampereen yliopisto
Päivitämme listaa tulevista tapahtumista.

Yrityskyläyhteistyö

Orion on Espoon alakoululaisten Yrityskylän yhteistyökumppani:

Yrityskylä on peruskoulun kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille suunnattu oppimiskokonaisuus työelämästä, taloudesta ja yhteiskunnasta. Orion on mukana Espoon Yrityskylässä seuraavat kolme lukukautta.

"Opin Orionissa esim. mitä lääkkeitä Orion valmistaa ja minkälaisia tutkimuksia siellä tehdään."