Siirry pääsisältöön
Orion_Investors_28022023-6656.jpg

Asiantuntijoille

Lääkeala tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia uramahdollisuuksia huippuasiantuntijoille.

Meillä alan asiantuntijat tekevät ainutlaatuista työtä esimerkiksi lääketutkimuksen ja -kehityksen sekä tuotantotyön parissa. Lisäksi tarjoamme kiinnostavia mahdollisuuksia muun muassa kaupallisten, teknisten ja humanististen alojen osaajille.

Orionilla työskennellään tyypillisesti moniammatillisissa tiimeissä ja projekteissa. Rajat ylittävä yhteistyö ja avoin vuorovaikutus ovat edellytyksiä viihtymiselle, kehittymiselle ja uusille ideoille.

Ilari-Peuraniemi.jpg

”Työskentelen projektipäällikkönä Fermionin Oulun-toimipisteessä. Valmistamme hyvinkin erilaisia, vaativia lääkeaineita, mikä tuo heti luonnollista vaihtelua tehdasympäristöön. Ehdottomasti parasta työyhteisössämme ovat kannustava ilmapiiri ja rautaiset ammattilaiset. Koska sisäinen liikkuvuus onnistuu, olen saanut työskennellä myös Espoossa ja Hangossa. Urakehitys on toteutunut hienosti ja vastuu kasvanut.”

Ilari Peuraniemi, projektipäällikkö, diplomi-insinööri (M.Sc.)
Erik-Isohookana.jpg

”Tulin Orionille 2018 kehitysinsinööriksi. Jo ensimmäisenä päivänä kävin esihenkilöni kanssa syvällisen keskustelun urani suunnasta ja kehityspoluista yhtiössä. Mietimme, minkälaisia työtehtäviä minulle tulee ja mikä tukee urasuunnitelmaani. ”Orionilla panostetaan vahvasti koulutukseen. Olitpa missä positiossa tahansa, sinua ei jätetä yksin, vaan tueksesi hankitaan osaamista ja koulutusta. Sparraajinasi ovat myös kokeneemmat henkilöt eri koulutustaustoilla.”

Erik Isohookana, kehityspäällikkö; prosessitekniikan diplomi-insinööri
Sari_Pappinen.jpg

”Olen koulutukseltani farmasian tohtori ja tulin Orionille vuonna 2010 osaamisalueeni biofarmasian tutkimustehtäviin. Tutkimus- ja tuotekehityspuoli tarjoaa työtä hyvin eri koulutustaustaisille henkilöille, ja myös työkierto on mahdollista organisaatioiden välillä. Kaikkia arvostetaan, ja kaikki ovat valmiita auttamaan. Tiimityö on työyhteisömme parasta antia, sillä meillä 1+1=3. Työmme on innovatiivista, ja uusiin ideoihin kannustetaan. Kun yhdessä mietitään, ideat aina jalostuvat.”

Sari Pappinen, Principal Scientist

 

Timo_Tuohi.jpg

”Orion kehittää toimintaansa jatkuvasti, ja oman työnsä sisältöön voi aidosti vaikuttaa. Järjestelmien elinkaari saattaa olla hyvinkin pitkä, mutta se ei tarkoita uudistumisen unohtamista. Täällä kuljetaan alan kehityksessä samassa tahdissa ja työskennellään samojen aiheiden parissa kuin varsinaisissa teknologiayrityksissäkin. Orion tarjoaa työntekijöilleen myös vakautta ja pysyvyyttä.”

Timo Tuohi, Service Lead – Regulatory Systems; koneautomaatioinsinööri
Pirjo_Rajala.jpg

”Toimin tuotepäällikkönä Orionin itsehoitotuotteiden kymmenen hengen markkinointitiimissä Suomen organisaatiossa. Minua motivoi työssäni uuden oppiminen, jota voi rakentaa aiemman tiedon ja osaamisen päälle. Voin ehdottaa ja suunnitella työssäni uusia ideoita, joita kannustetaan myös kokeilemaan. Tämä on mukavaa työtä, jossa saan antaa oman panokseni osana hyvää tiimiä siihen, että Orionin itsehoitotuotteilla on kasvot.”

Pirjo Rajala, tuotepäällikkö, itsehoitolääkkeet; farmaseutti