Siirry pääsisältöön

Vastuullisuusohjelma

Orionin vastuullisuusohjelma asettaa suuntaviivat vastuullisuuden kehittämistyölle sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Orionin missio, arvot ja strategia ohjaavat vastuullisuustyön jatkuvaan kehittämiseen. Koemme, että yrityksenä meillä on vastuu työskennellä proaktiivisesti kohti tuottamiemme hyötyjen maksimointia ja aiheuttamiemme negatiivisten vaikutusten minimointia. Uskomme ylipäätään, että voimme kehittyä vastuullisuuden saralla aina.

Olemme luoneet Orionille vastuullisuusohjelman yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa, jotta saavuttaisimme kunnianhimoiset vastuullisuustavoitteemme ja jotta kykenisimme kehittämään vastuullisuustyötämme systemaattisesti. Vastuullisuusohjelma ohjaa sekä päivittäisiä valintojamme että pitkäjänteistä kehitystyötämme.

Ohjelmaa pitää sisällään neljä teemaa, jotka olemme tunnistaneet Orionin vastuullisuustyön kannalta olennaisimmiksi.

Vastuullisuusohjelma kokoaa yhteen teemoihin kytkeytyvät vastuullisuuslupaukset ja -tavoitteet, toimenpiteet sekä KPI-mittarit, joiden toteutumista seurataan säännöllisesti.

Tutustu vastuullisuusohjelman teemoihin

Orion_Specialists_in_healthcare_main_image.jpg

Laitamme potilaan turvallisuuden aina etusijalle, mikä näkyy kaikessa toiminnassamme. Olemme osa suomalaista huoltovarmuutta – turvaamme kriittisten lääkkeiden riittävyyden niitä tarvitseville kaikissa tilanteissa. Valvomme tarkasti lääketuotantoamme tuotteiden laadun, turvallisuuden ja tehon takaamiseksi. Seuraamme jatkuvasti lääkkeidemme mahdollisia haittavaikutuksia ympäri vuorokauden, ja ehkäisemme terveydelle vaarallisten lääkeväärennösten makkinoille pääsyä. Huolehdimme osaltamme myös, että lääkkeitämme käytetään asianmukaisesti.

Lue lisää