Siirry pääsisältöön
Orion_Wellbeing_2019_35.jpg

Hengityselinsairaudet

Astma ja keuhkoahtaumatauti ovat yleisimpiä keuhkosairauksia. Orionilla on pitkä historia sellaisten lääkevalmisteiden ja lääkkeiden annostelulaitteiden kehittämisessä, jotka ylläpitävät keuhkojen hyvinvointia ja lievittävät oireita.  

Hengittäminen on itsestään selvä osa jokapäiväistä elämäämme. Hengitämme syntymästämme saakka 3–5 sekunnin välein tavallisesti tätä enempää ajattelematta.

On kuitenkin joukko syitä, joiden vuoksi keuhkomme saattavat sairastua. Näistä tavallisimpia ovat astma ja keuhkoahtaumatauti (COPD, Chronic Obstructive Pulmonary Disease). Normaalia hengitystä voivat rajoittaa myös allergiat ja niiden aiheuttama allerginen nuha.

Oireiden helpottamiseksi ja sairauksien puhkeamisen estämiseksi saatetaan muiden ennaltaehkäisevien ja lievittävien toimien rinnalla tarvita myös lääkitystä.

Lääkkeitä ja annostelutekniikoita keuhkojen hyväksi

Orionilla on pitkä historia sellaisten lääkevalmisteiden ja lääkkeiden annostelulaitteiden kehittämisessä, jotka ylläpitävät keuhkojen hyvinvointia ja lievittävät oireita. Olemme kehittäneet 1990-luvulta saakka uusia lääkkeiden annostelutekniikoita. Tarjonnassamme on lääkkeitä myös allergisiin oireisiin.

Kuivajauheinhalaattorimme ovat täysin hiilineutraaleja. Voit lukea lisää Orionin vastuullisuudesta täältä.

Tietoa ja vertaistukea jokaisen ulottuville

Astma- ja keuhkoahtaumatautipotilaiden tueksi Orion ylläpitää kattavaa tietokeskusta kyseisten sairauksien hoidosta ja diagnosoinnista sekä hyvästä elämästä niiden kanssa. Sivusto tarjoaa näkökulmia ja tukea myös terveydenhuollon ammattilaisille, jotka hoitavat näitä potilaita.