Orion ja yritysvastuu

Potilasturvallisuus, lääkkeiden saatavuuden varmistaminen sekä valmistus ympäristön kannalta kestävästi ovat Orionin vastuullisen liiketoiminnan ydin.

Lue lisää

Sanoista tekoihin ympäristön hyväksi - tätä se vaatii

Orionin vastuullisuusraportti 2020: Pandemia korosti entisestään potilasturvallisuuden ja lääkkeiden saatavuuden merkitystä

Orion hyödyntää hävitettävää jäte-etanolia Itämeren typpikuorman pienentämiseen

Hiilijalanjäljen arviointi Orionin kuivajauheinhalaattoreille

Lääkejäämiin vaikutetaan tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa

Lääkkeet ovat niin tärkeä osa elämäämme ja hyvinvointiamme, että ilman niitä maailmaa olisi vaikeaa kuvitella. Valitettavasti ihmisen toiminnasta jää aina jälki ympäristöön, ja myös lääkkeistä syntyy sinne jäämiä. Niistä suuri osa kulkeutuu vesistöihin.

Lue lisää

Orion on suomalaisten lääkekaappi

Orion toteuttaa vastuullista lääkehoitoa ja toteaa arvolupauksessaan haluavansa olla suomalaisten oma lääkekaappi. Sen pohjalta Orion toimii usean lääkevalmisteen ainoana valmistajana tai lääkkeentoimittajana Suomessa.

Lue lisää

Code of Conduct -toimintaperiaatteet

Orionin Code of Conduct –toimintaperiaatteet ohjeisto on vastuullisen toimintamme peruspilari. Se ohjaa päivittäistä työtämme ja toimintaperiaatteet ovat samat jokaiselle orionilaiselle kaikissa toimintamaissamme. Edellytämme vastuullista toimintatapaa myös kumppaneiltamme.

Lue lisää

Vastuullisuusraportti 2020