Siirry pääsisältöön
Wellbeing_2019_08_1920x1080.jpg

Parkinsonin tauti

Parkinsonin taudin oireet ja sairauden eteneminen vaihtelevat suuresti yksilöstä toiseen. Hyvällä hoidolla Parkinsonin taudin kanssa voi elää laadukasta elämää.

Parkinsonin tauti on monimuotoinen ja yksilöllisesti etenevä liikehäiriösairaus, joka vaikuttaa elämään monin tavoin. Sairautta ei voi parantaa, mutta liikunnan, kuntoutuksen ja lääkityksen avulla oireet on mahdollista saada varsin hyvin hallintaan. Diagnoosin jälkeen arki voi jatkua laadukkaana jopa kymmeniä vuosia.

Orionilla on pitkät perinteet neurologisissa sairauksissa ja johtava asema Parkinsonin tautiin kehitetyissä innovatiivisissa lääkkeissä. Niitä on käytetty lukuisten potilaiden hoitoon kaikkialla maailmassa jo yli 40 vuoden ajan. Työssämme haluamme varmistaa, että tehokkaat ja kohdennetut lääkevalmisteet ovat jatkossakin kaikkien potilaidemme saatavilla.

Tiivis yhteistyömme potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa lisää ymmärrystämme Parkinsonin taudin kanssa elävien arjesta ja tuo meille yhä paremmat mahdollisuudet tukea heitä – sekä heidän läheisiään – sairauden eri vaiheissa.