Siirry pääsisältöön
orion_warehouse_tall-storage-shelves-people_2023_5493.jpg

Orionin hankinta

Hankimme materiaaleja, tuotteita ja palveluja tuotannon sekä muun toiminnan tarpeisiin yli 6000 toimittajan verkostosta noin 50 maasta.

Toimittajamme toimittavat meille pakkausmateriaaleja, raaka-aineita (esim. lääkkeiden vaikuttavia aineita) ja tuotteita. Lisäksi tuemme ydinliiketoimintojamme tekemällä yhteistyötä ulkoisten palveluntarjoajina toimivien kumppaneiden ja materiaalien toimittajien kanssa.   

Hankinnan kulmakivemme

Tavoitteenamme on olla lääketeollisuuden johtava toimitusketju - toimia yhteistyön voimalla potilaan parhaaksi. Meille hankinnoissa on äärimmäisen tärkeää huolehtia ihmisistämme ja taata hyvä paikka työskennellä, sekä mahdollisuudet kehittää osaamista. Näemme työyhteisömme elävän Orionin arvojen mukaisesti.

Toimintaamme ohjaa toimitusvarmuus, laadun varmistaminen, kokonaiskustannusajattelu, vastuullisuus ja toimiva yhteistyö sidosryhmien ja ulkoisten verkostojen kanssa. Tavoitteenamme on ylläpitää korkeaa lääkkeiden toimitusvarmuutta kaikkina aikoina.

Yhteistyömme tähtää riskien pienentämiseen ja odotetun palvelutason varmistamiseen yhdessä koko toimitusketjun kanssa ja toimittajien kanssa sovittujen tavoitteiden mukaisesti.

 

 

Vastuullinen hankinta

Haluamme rakentaa hyviä ja vastuullisia liikesuhteita ja kehittää vuorovaikutteista kumppaneiden kestävän kehityksen sitoutumisprosessia.

Varmistamme vastuullisen toiminnan koko arvoketjussa läpinäkyvällä ja oikea-aikaisella viestinnällä, suorittamalla vastuullisuuteen liittyvää riskienhallintaa, valvomalla määräysten ja säädösten noudattamista, jakamalla tietoa vastuullisuudesta kokouksissa ja koulutuksissa sekä tukemalla kumppaneidemme osaamisen kehittämistä vastuullisuuteen liittyvissä asioissa. 

Orion_Products_main image.jpg

Vastuullinen toimitusketju

Toimitusketjumme vastuullisuus on erottamaton osa Orionin vastuullisuutta.
Lue lisää