Siirry pääsisältöön

Syyttäjä valittanut käräjäoikeuden päätöksestä hylätä Orionin hallituksen jäsentä vastaan nostettu syyte epäillystä arvopaperimarkkinarikoksesta

ORION OYJ PÖRSSITIEDOTE – MUUT PÖRSSIN SÄÄNTÖJEN NOJALLA JULKISTETTAVAT TIEDOT 2.9.2022 KLO 17.30

Orion Oyj:n tietoon on tullut, että syyttäjä on valittanut käräjäoikeuden päätöksestä hylätä Orionin hallituksen jäsentä Ari Lehtorantaa vastaan nostettu syyte epäillystä arvopaperimarkkinoita koskevasta tiedottamisrikoksesta.

Orionin tiedon mukaan asia liittyi Lehtorannan toimintaan Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajana vuosina 2015-2016. Orion tiedotti syytteen nostamisesta pörssitiedotteessa 29.10.2020 ja käräjäoikeuden päätöksestä hylätä syyte pörssitiedotteessa 10.6.2022. Rikosepäily ei liittynyt Orioniin. Orion ei kommentoi asiaa.

Orion Oyj

Timo Lappalainen
Toimitusjohtaja
    Olli Huotari
Johtaja, Esikuntatoiminnot  
 

                                                
Yhteyshenkilö:
Terhi Ormio
viestintäjohtaja
puhelin 050 966 4646 

Julkaisija:
Orion Oyj
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
www.orion.fi
http://www.twitter.com/OrionCorpIR

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat syöpäsairaudet ja kipu. Orionin liikevaihto vuonna 2021 oli 1 041 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 350 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.