Siirry pääsisältöön

KORJAUS: Orion Oyj:n nimitysvaliokunnan kokoonpano

ORION OYJ PÖRSSITIEDOTE 27.4.2021 KLO 19.50

Orion Oyj korjaa 27.4.2021 klo 18.20 julkaistua pörssitiedotetta, jossa kerrottiin yhtiön nimitysvaliokunnan kokoonpano. Alkuperäisessä tiedotteessa todettiin virheellisesti, että Erkki Etola ja Matti Kavetvuo kuuluisivat nimitysvaliokuntaan. Tämän lisäksi nimitysvaliokunnan kokoonpanosta puuttui Mikael Silvennoinen. Nimitysvaliokunnan oikea kokoonpano ja korjattu tiedote kokonaisuudessaan on alla:

Orion Oyj:n nimitysvaliokunnan kokoonpano


Orion Oyj:n hallitus on valinnut yhtiön nimitysvaliokunnan jäseniksi seuraavat henkilöt:

  • Annika Ekman
  • Petteri Karttunen
  • Timo Maasilta
  • Mikael Silvennoinen
  • Heikki Westerlund
  • Jukka Ylppö

Valiokunnan puheenjohtajaksi valittiin Heikki Westerlund.

Nimitysvaliokunta valmistelee ja antaa hallitukselle suosituksen varsinaiselle yhtiökokoukselle tehtävästä ehdotuksesta hallituksen kokoonpanoksi.

Hallituksen vahvistaman valiokunnan työjärjestyksen pääkohdat sekä valiokunnan jäsenten valintamenettely esitetään Orion-konsernin hallintoa ja ohjausjärjestelmää koskevassa selosteessa, joka on saatavilla konsernin verkkosivuilta osoitteesta https://www.orion.fi/konserni/hallinnointi-ja-johto/hallitus/valiokunnat/.

Orion Oyj

Timo Lappalainen
Toimitusjohtaja
   Olli Huotari
Johtaja, Esikuntatoiminnot  
 

                                                
Yhteyshenkilö:
Toimitusjohtaja Timo Lappalainen
puhelin 010 426 3692     

Julkaisija:
Orion Oyj
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
www.orion.fi

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat neurologiset sairaudet, syöpäsairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia keuhkolääkkeitä. Orionin liikevaihto vuonna 2020 oli 1 078 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 300 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.