Siirry pääsisältöön

Orionin toimitusjohtajan seuraajasuunnitelma

ORION OYJ PÖRSSITIEDOTE 17.9.2021 KLO 9.00

Orion Oyj:n (”Orion”) toimitusjohtajan Timo Lappalaisen eläkeikä on hänen toimisopimuksensa mukaan 60 vuotta, jonka hän saavuttaa lokakuussa 2022.

Timo Lappalainen on ilmoittanut Orionin hallitukselle käyttävänsä mahdollisuuttaan jäädä eläkkeelle 60-vuotiaana.

Orionin hallitus ja Timo Lappalainen ovat sopineet toimitusjohtajan vaihdoksen aikataulusta seuraavaa:

Lappalaisen seuraajan on tarkoitus aloittaa Orionin toimitusjohtajana viimeistään vuoden 2023 alussa. Toimitusjohtajan vaihdoksen jälkeen Lappalainen on hallituksen käytettävissä neuvonantajan tehtävässä maaliskuun 2023 loppuun asti, minkä jälkeen hän jää eläkkeelle.

Hallitus on käynnistänyt toimitusjohtajan seuraajan rekrytointiprosessin.

Orion Oyj

Mikael Silvennoinen                         Olli Huotari
Hallituksen puheenjohtaja                Johtaja, Esikuntatoiminnot

Yhteyshenkilö:
Hallituksen puheenjohtaja Mikael Silvennoinen
puhelin: +358 501 537

Julkaisija:
Orion Oyj
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
www.orion.fi

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat neurologiset sairaudet, syöpäsairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia keuhkolääkkeitä Easyhaler®-laiteportfolion alla. Orionin liikevaihto vuonna 2020 oli 1 078 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 300 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.