Siirry pääsisältöön

Syyttäjä nostanut syytteen epäillystä arvopaperimarkkinarikoksesta Orionin hallituksen jäsentä vastaan – epäilty rikos ei liity Orioniin

ORION OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.10.2020 KLO 19.00

Pörssin sääntöjen mukaisesti Orion Oyj julkistaa seuraavan tiedon:

Orion Oyj:n tietoon on tullut, että sen hallituksen jäsentä Ari Lehtorantaa vastaan on nostettu syyte epäillystä arvopaperimarkkinoita koskevasta tiedottamisrikoksesta. Orionin tiedon mukaan asia liittyy Lehtorannan toimintaan Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajana vuosina 2015-2016. Orionin tiedon mukaan Lehtoranta on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen.

Epäilty rikos ei liity Orioniin eikä Orion kommentoi asiaa.

Orion Oyj

Timo Lappalainen
Toimitusjohtaja
   Olli Huotari
Johtaja, Esikuntatoiminnot  
 

                                                                                                                                   
Yhteyshenkilö:
Terhi Ormio, viestintäjohtaja
puhelin 010 426 4646

Julkaisija:
Orion Oyj
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
www.orion.fi

http://www.twitter.com/OrionCorpIR

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat neurologiset sairaudet, syöpäsairaudet, suomalaisen tautiperimän harvinaissairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia Easyhaler®-keuhkolääkkeitä. Orionin liikevaihto vuonna 2019 oli 1 051 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 300 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.