Siirry pääsisältöön

Orion-konsernin tilinpäätösasiakirjat 2018 sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä julkaistu

ORION OYJ PÖRSSITIEDOTE 4.3.2019 KLO 12.00

Orion-konsernin tilinpäätösasiakirjat 2018 sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä julkaistu      

Orion-konsernin vuoden 2018 tilinpäätösasiakirjat on julkaistu suomeksi ja englanniksi yhtiön verkkosivuilla osoitteessa http://www.orion.fi.

Yhtiön viralliset tilinpäätösasiakirjat, jotka sisältävät tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen, on julkaistu suomeksi osoitteessa http://www.orion.fi/yhtiokokous2019.

Hallituksen vahvistama selvitys Orionin hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuonna 2018 on julkaistu erillisenä kertomuksena suomeksi ja englanniksi yhtiön verkkosivuilla osoitteessa http://www.orion.fi.

ORION OYJ   

Olli Huotari                           Terhi Ormio
Johtaja, Esikuntatoiminnot     Viestintäjohtaja

Yhteyshenkilö:
Lilli Riikonen, viestintäpäällikkö, p. 050 966 2319

Julkaisija:
Orion Oyj
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
Kotisivu: www.orion.fi

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostosairaudet, syöpäsairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia Easyhaler®-keuhkolääkkeitä. Orionin liikevaihto vuonna 2018 oli 977 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 200 henkilöä. Orionin A- ja B-osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.