Siirry pääsisältöön

Orion muuttanut Precedex®-alkuperälääkettä koskevaa sovintosopimusta

ORION OYJ PÖRSSITIEDOTE 22.9.2014 KLO 18.20

Orion Oyj ("Orion") ja Hospira, Inc. -yhtiö ("Hospira") sekä Sandoz Inc. ja Sandoz Canada Inc. -yhtiöt (jäljempänä yhdessä "Sandoz") ovat muuttaneet 5.12.2013 julkistettua sovintosopimusta koskien Sandozin markkinoilletuloa Yhdysvalloissa Orionin Precedex®-valmisteen geneerisellä versiolla.

Sopimusta on muutettu siten, että Sandoz saa tuoda Yhdysvaltain markkinoille Orionin Precedex®-valmisteen geneerisen version välittömästi. 

Osapuolet eivät julkista sovintosopimuksen muita ehtoja.

Yhdysvalloissa voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti yllä mainittu sopimus toimitetaan Yhdysvaltojen kilpailuviranomaisille (United States Federal Trade Commission ja United States Department of Justice).

Timo Lappalainen
Toimitusjohtaja
Olli Huotari
Johtaja, Esikuntatoiminnot  

Yhteyshenkilö:
Olli Huotari, johtaja, Esikuntatoiminnot
puhelin 010 426 3054 

Julkaisija:
Orion Oyj
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
Kotisivu: www.orion.fi

Orion on suomalainen lääkkeiden ja diagnostisten testien kehittäjä - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostolääkkeet, syöpä- ja tehohoitolääkkeet sekä inhaloitavat Easyhaler® -keuhkolääkkeet.

Orionin liikevaihto vuonna 2013 oli 1 007 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 500 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.