Siirry pääsisältöön

Orion valmistelee joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskua

ORION OYJ PÖRSSITIEDOTE 20.5.2013 KLO 9.50
 
 

Orion Oyj valmistelee 100-150 miljoonan euron suuruisen vakuudettoman joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskua. Laina erääntyisi 5-7 vuoden kuluttua. Lisäksi lainaa tultaisiin hakemaan listattavaksi NASDAQ OMX Helsinkiin. Lainasta saatavat varat tultaisiin käyttämään konsernin yleisiin rahoitustarpeisiin.

Orion Oyj on valtuuttanut Pohjola Pankki Oyj:n järjestämään tapaamisia kotimaisten ja kansainvälisten sijoittajien kanssa alkaen 22.5.2013. Markkinaolosuhteista riippuen tapaamisia saattaa seurata joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlasku.

Orion Oyj

Timo Lappalainen
Toimitusjohtaja
Jari Karlson
Talousjohtaja  

                                               
Yhteyshenkilö:
Jari Karlson, talousjohtaja
puhelin 010 426 2883 

Julkaisija:
Orion Oyj
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
Kotisivu: www.orion.fi

Orion on suomalainen lääkkeiden ja diagnostisten testien kehittäjä - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostolääkkeet, syöpä- ja tehohoitolääkkeet sekä inhaloitavat Easyhaler® -keuhkolääkkeet.

Orionin liikevaihto vuonna 2012 oli 980 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 500 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.