Siirry pääsisältöön

Orion Oyj laskee 11. kesäkuuta 2013 liikkeeseen 150 miljoonan euron kotimaisen joukkovelkakirjalainan

ORION OYJ PÖRSSITIEDOTE 4.6.2013 KLO 15.45
 
 

Orion Oyj on päättänyt laskea liikkeeseen 150 miljoonan euron suuruisen kiinteäkorkoisen vakuudettoman joukkovelkakirjalainan. Saatavat varat käytetään yleisiin rahoitustarpeisiin. Laina-aika on kuusi (6) vuotta ja lainalle maksetaan 2,75 prosentin kuponkikorko. Yhtiö tulee hakemaan joukkovelkakirjalainan ottamista julkisen kaupankäynnin kohteeksi NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Lainan pääjärjestäjänä toimii Pohjola Markets. 

Orion Oyj

Timo Lappalainen
Toimitusjohtaja
Jari Karlson
Talousjohtaja  

                                               

Julkaisija:
Orion Oyj
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
Kotisivu: www.orion.fi

Orion on suomalainen lääkkeiden ja diagnostisten testien kehittäjä - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostolääkkeet, syöpä- ja tehohoitolääkkeet sekä inhaloitavat Easyhaler® -keuhkolääkkeet.

Orionin liikevaihto vuonna 2012 oli 980 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 500 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

Huomautus

Tätä tiedotetta ei tule tulkita tarjoukseksi ostaa Orion Oyj:n arvopapereita missään valtiossa. Erityisesti tätä tiedotetta ei tule tulkita tarjoukseksi ostaa tai merkitä arvopapereita Yhdysvalloissa. Tässä tiedotteessa mainittuja arvopapereita ei ole rekisteröity eikä niitä tulla rekisteröimään Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain mukaisesti, eikä niitä voi tarjota, käyttää tai myydä Yhdysvalloissa ilman rekisteröintiä tai soveltuvaa rekisteröintivaatimuksia koskevaa poikkeusta.