Siirry pääsisältöön

Orion-konsernin vuosikertomus 2012 sekä selvitys hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä julkaistu

ORION OYJ PÖRSSITIEDOTE 26.2.2013 KLO 13.55

Orion-konsernin vuoden 2012 vuosikertomus on ilmestynyt suomeksi osoitteessa http://ar2012.orion.fi ja englanniksi osoitteessa http://ar2012.orion.fi/en.

Yhtiön viralliset tilinpäätösasiakirjat, jotka sisältävät tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen, on julkaistu suomeksi osoitteessa http://www.orion.fi/Orion/Yhtiokokoukset/Yhtiokokous-2013/.

Hallituksen vahvistama selvitys Orionin hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuonna 2012 on julkaistu erillisenä kertomuksena suomeksi osoitteessa http://www.orion.fi/Orion/Corporate-Governance/ ja englanniksi osoitteessa http://www.orion.fi/en/Orion/Corporate-Governance/.

Orion Oyj

Olli Huotari                                Terhi Ormio
Johtaja, Esikuntatoiminnot          Viestintäjohtaja

Julkaisija:
Orion Oyj
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
www.orion.fi

Orion on suomalainen lääkkeiden ja diagnostisten testien kehittäjä - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostolääkkeet, syöpä- ja tehohoitolääkkeet sekä inhaloitavat Easyhaler® -keuhkolääkkeet.

Orionin liikevaihto vuonna 2012 oli 980 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 500 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.