Siirry pääsisältöön

Orion Oyj:n nimitysvaliokunnan kokoonpano

ORION OYJ PÖRSSITIEDOTE 23.10.2012 KLO 18.10

Orion Oyj:n hallitus on valinnut yhtiön nimitysvaliokunnan jäseniksi seuraavat henkilöt:

Kari Jussi Aho
Matti Kavetvuo
Timo Ritakallio
Seppo Salonen
Hannu Syrjänen
Jukka Ylppö

Valiokunnan puheenjohtajaksi valittiin Matti Kavetvuo.

Nimitysvaliokunta valmistelee ja antaa hallitukselle suosituksen varsinaiselle yhtiökokoukselle tehtävästä ehdotuksesta hallituksen kokoonpanoksi. Nimitysvaliokunnan toimikausi kestää yhtiön seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättymiseen saakka.

Hallituksen vahvistaman valiokunnan työjärjestyksen pääkohdat sekä valiokunnan jäsenten valintamenettely esitetään Orion-konsernin hallintoa ja ohjausjärjestelmää koskevassa selosteessa, joka on saatavilla konsernin verkkosivuilta osoitteesta http://www.orion.fi/hallituksen_valiokunnat.

  

Orion Oyj

  

Timo Lappalainen                   Olli Huotari
Toimitusjohtaja                       Johtaja, Esikuntatoiminnot

Yhteyshenkilö:
Toimitusjohtaja Timo Lappalainen, puh. 010 426 3692                           

Julkaisija:
Orion Oyj
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
Kotisivu: www.orion.fi

Orion on suomalainen lääkkeiden ja diagnostisten testien kehittäjä - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostolääkkeet, syöpä- ja tehohoitolääkkeet sekä inhaloitavat Easyhaler® -keuhkolääkkeet.

Orionin liikevaihto vuonna 2011 oli 918 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 400 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.