Siirry pääsisältöön

Orion-konsernin vuosikertomus 2010 on julkaistu

ORION OYJ PÖRSSITIEDOTE 9.3.2011 KLO 13.30 Orion-konsernin vuoden 2010 vuosikertomus, joka sisältää tilinpäätöksen vuodelta 2010, on julkaistu suomeksi ja englanniksi yhtiön verkkosivuilla osoitteessa http://www.orion.fi/Julkaisut-ja-media/Vuosikertomukset/. Orionin vuosikertomus ilmestyy nyt ensimmäistä kertaa vain verkkoversiona. Tilinpäätösasiakirjat julkaistaan lisäksi painettuna versiona, jota voi tilata Orionin verkkosivujen kautta osoitteessa http://www.orion.fi/Julkaisut-ja-media/Julkaisujen-tilaus/. Hallituksen vahvistama selvitys Orionin hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuonna 2010 on julkaistu erillisenä kertomuksena osoitteessa http://www.orion.fi/Orion/Corporate-Governance/. Orion Oyj
Olli Huotari
Johtaja, Esikuntatoiminnot  
Terhi Ormio
Viestintäjohtaja


PDF-tiedostoina olevat sähköiset liitteet:

Orionin vuosikertomus 2010.pdf
Orionin tilinpäätösasiakirjat 2010.pdfJulkaisija:
Orion Oyj
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
www.orion.fi

 

 

Orion on innovatiivinen eurooppalainen lääke- ja diagnostiikkayritys, joka painottaa liiketoiminnassaan lääkehoitojen ja diagnostisten testien kehittämistä globaaleille markkinoille. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostolääkkeet, syöpä- ja tehohoitolääkkeet sekä inhaloitavat Easyhaler®-keuhkolääkkeet.

 

Konsernin liikevaihto vuodelta 2010 oli noin 850 miljoonaa euroa, ja tutkimukseen ja kehitykseen yhtiö panosti noin 85 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa oli vuoden 2010 lopussa noin 3 100 henkilöä, joista Suomessa työskenteli noin 2 450 ja muissa Euroopan maissa noin 650 henkilöä. Orionin A- ja B-osakkeet ovat listattuina NASDAQ OMX Helsingissä.