Siirry pääsisältöön

Muutos Orion-konsernin johtoryhmässä 1.1.2011 alkaen

ORION OYJ PÖRSSITIEDOTE 24.9.2010 KLO 13.05

 


Orion-konsernin Liiketoiminnan kehittäminen ja tuki -linjatoiminnosta vastaava johtaja ja Orion-konsernin johtoryhmän jäsen Riitta Vartiainen jää pois konsernin johtoryhmästä 1.1.2011 lukien ja siirtyy eläkkeelle helmikuussa 2011.

 

Samassa yhteydessä 1.1.2011 lukien Orion toteuttaa organisaatiomuutoksen, jossa Liiketoiminnan kehittäminen ja tuki -linjatoimintoon kuuluvat osastot siirretään konsernin muihin organisaatioihin.

 

Toimitusjohtaja Timo Lappalainen toteaa:

 

"Riitta Vartiainen on toiminut Orion-konsernin palveluksessa vuodesta 1988 lukien ja johtanut menestyksekkäästi yhtiön eri organisaatioita, viimeiseksi Liiketoiminnan kehittäminen ja tuki -toimintoa. Riitan aikana on luotu uusia toimintamalleja, viimeiseksi Orionin Intian edustusto, joka palvelee konsernin kaikkia yksikköjä. Toivotan Riitalle kaikkea hyvää uudessa elämänvaiheessa."

 

 

Orion Oyj

 

 

Timo Lappalainen                  Olli Huotari
Toimitusjohtaja                      Johtaja, Esikuntatoiminnot

 

 

Yhteyshenkilö:
Timo Lappalainen, toimitusjohtaja, puh. 050 966 3692

 

 

 

Julkaisija:
Orion Oyj
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
Kotisivu: www.orion.fi

 

 

Orion on innovatiivinen eurooppalainen lääke- ja diagnostiikkayritys, joka painottaa liiketoiminnassaan lääkehoitojen ja diagnostisten testien kehittämistä globaaleille markkinoille. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostolääkkeet, syöpä- ja tehohoitolääkkeet sekä inhaloitavat Easyhaler®-keuhkolääkkeet.

 

Konsernin liikevaihto vuodelta 2009 oli 772 miljoonaa euroa, ja tutkimukseen ja kehitykseen yhtiö panosti 95 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa oli vuoden 2009 lopussa 3 100 henkilöä, joista Suomessa työskenteli 2 500 ja muissa Euroopan maissa 600 henkilöä. Orionin A- ja B-osakkeet ovat listattuina NASDAQ OMX Helsingissä.