Siirry pääsisältöön

Orion julkaisee jakautumisesitteen

Pörssitiedote     12.12.2005  klo 8.30
 
Orionin jakautumista koskeva esite julkistetaan tänään 12. joulukuuta 2005. Orion Oyj:n hallituksen allekirjoittama jakautumissuunnitelma on julkaistu 8.11.2005, ja yhtiön ylimääräinen yhtiökokous päättää jakautumisesta 19.12.2005.
 
Tänään julkaistava jakautumisesite sisältää tietoja, joista yhtiö julkistaa erikseen tällä pörssitiedotteella sellaiset keskeiset seikat, jotka yhtiön johdon arvion mukaan ovat Arvopaperimarkkinalain tarkoittamia aiemmin julkistamattomia tietoja. Osakkeenomistajia ja sijoittajia kehotetaan kuitenkin tutustumaan koko esitteeseen.
 
Tässä pörssitiedotteessa julkaistaan jakautumisesitteeseen sisältyvistä tiedoista seuraavat:
 
- nykyisen Orionin konsernitilinpäätöksistä eriytetyt tilinpäätöstiedot jakautumisessa muodostettavista uusista Orion- ja Oriola-KD -konserneista
- uutta Orion-konsernia ja Oriola-KD -konsernia koskevia keskeisiä tunnuslukuja
- eriytettyjen tilinpäätöstietojen laadintaperiaatteet.
 
Jakautumisesite sisältää edellisten lisäksi muun muassa yhtiökuvaukset nykyisestä Orionista sekä jakautumisessa syntyvistä uusista konserneista ja niiden liiketoiminnoista.
 
Jakautumisesite on tästä päivästä alkaen saatavilla pdf-tiedostona Internetistä osoitteista www.orion.fi/sijoittajille ja www.mandatum.fi. Painotuotteena se on saatavilla ja tilattavissa Orionin pääkonttorista ja Sampo Pankin konttoreista sekä saatavilla Helsingin Pörssin OMX way -palvelupisteestä osoitteesta Fabianinkatu 14, 00130 Helsinki. 
 
 
 
Orion Oyj
 
 
 
 
Jukka Viinanen                                                 Olli Huotari
Toimitusjohtaja                                                 Päälakimies
 
 
Yhteyshenkilöt:
Jari Karlson, talousjohtaja, puh. 010 429 2883
Olli Huotari, päälakimies, puh. 010 429 3054
Anne Allo, johtaja, sijoittajasuhteet, puh. 010 429 3735
 
 
Tiedote kokonaisuudessaan on luettavissa alla olevasta linkistä: