Siirry pääsisältöön

Orionin virtuaalinen pääomamarkkinapäivä tänään klo 13.00 – esitysmateriaali julkaistu Orionin verkkosivuilla

ORION OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 26.5.2021 klo 10.15

Orion järjestää virtuaalisen pääomamarkkinapäivän 2021 sijoittajille, analyytikoille ja medialle tänään 26.5.2021 klo 13.00–16.00. Tapahtuman esitysmateriaali on nyt saatavilla Orionin verkkosivuilla osoitteessa https://www.orion.fi/cmd2021

Tilaisuudessa Orionin johto kertoo ajankohtaista tietoa konsernin strategiasta ja tavoitteista, liiketoiminnasta sekä tutkimus- ja kehityshankkeista. Esitykset on jaettu kahteen pääteemaan, jotka ovat ”Kasvun luominen kohti 2025 tavoitetta ja sen yli” sekä ”Pitkän aikavälin arvon luominen”.

Esiintyjät ja ohjelma

Pääteema Esiintyjä
Orionin strategia ja johdanto Timo Lappalainen, toimitusjohtaja
Kasvun luominen kohti 2025 tavoitetta ja sen yli Satu Ahomäki, johtaja, alkuperälääkkeet ja kaupalliset toiminnot
Niclas Lindstedt, johtaja, eläinlääkkeet
Virve Laitinen, johtaja, erityistuotteet
Jari Karlson, johtaja, talous ja hallinto

 
 

Pitkän aikavälin arvon luominen

 
Outi Vaarala, johtaja, tutkimus ja tuotekehitys
Liisa Hurme, johtaja, operatiiviset toiminnot
Yhteenveto Timo Lappalainen, toimitusjohtaja

Pääomamarkkinapäivään osallistuvia pyydetään ystävällisesti rekisteröitymään tästä linkistä. Osallistujilla on mahdollisuus esittää Orionin johdolle kysymyksiä tilaisuuden aikana. Tapahtuman ja materiaalien kieli on englanti.

Lisätietoja:

Tuukka Hirvonen, sijoittajasuhteet, Orion Oyj
Puh. 010 426 2721

Julkaisija:
Orion Corporation
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
www.orion.fi

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat neurologiset sairaudet, syöpäsairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia keuhkolääkkeitä. Orionin liikevaihto vuonna 2020 oli 1 078 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 300 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.