Siirry pääsisältöön

Varaa päivä - Save the Date: Orionin pääomamarkkinapäivä Helsingissä 26.5.2015

Orion kutsuu analyytikot, institutionaaliset sijoittajat sekä tiedotusvälineiden edustajat pääomamarkkinapäivään tiistaina 26.5.2015. Tilaisuus järjestetään Finlandia-talolla Helsingissä. Virallinen ohjelma on klo 9.00-13.00, jonka jälkeen vierailla on mahdollisuus osallistua epäviralliselle lounaalle yhdessä Orionin johtoryhmän jäsenten kanssa. Virallinen kutsu, joka sisältää lisätietoa päivästä sekä ohjeet ilmoittautumiseen, lähetetään huhtikuun aikana. Lisätiedot: Tuukka Hirvonen Viestintäpäällikkö, sijoittajasuhteet ja talousviestintä sähköposti: tuukka.hirvonen@orion.fi puh. 010 426 2721


Julkaisija:
Orion Oyj
http://www.orion.fi/sijoittajat

 

Orion on suomalainen lääkkeiden ja diagnostisten testien kehittäjä - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostosairaudet, syöpäsairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia Easyhaler®-keuhkolääkkeitä.

Orionin liikevaihto vuonna 2014 oli 1 015 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 500 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu NASDAQ Helsingissä.