Siirry pääsisältöön

Orionilta uutuus - Neo-Amisept käsihuuhde

Käsien pesu on melkoinen tapahtuma esimerkiksi päiväkodeissa. Neo-Amisept käsihuuhteella tästä voidaan saada jopa näppärä ja mukava leikki.  Ei tarvita hihojen suojaamista, ei likaisia saippuapaloja tai pyyheliinoja. Monessa kädessä pyörinyt saippuapala ei ole hygieenikkojen mieleen.
 
- Ellei käsistä tarvitse pestä näkyvää likaa, käsihuuhdeliuos torjuu paljon tehokkaammin infektioita kuin huolellisinkaan käsien pesu, kirjoittaa asiantuntija Matti Hannuksela Astma ja Allergia -lehdessä 1/2006.
 
Käsien desinfiointi Neo-Amisept käsihuuhteella on nopea ja tehokas vaihtoehto käsien pesulle. Käsien terve iho on paras suoja ulkoa tulevia mikrobeja vastaan. Naarmut, nirhamat ja rikkoontuneet kohdat kannattaa hoitaa asianmukaisesti.
 
Tiesitkö tämän käsistäsi?
- Kynnen alla on Suomen väkiluvun verran mikrobeja.
- Sormuksen alla on Euroopan väkiluku mikrobeja.
- Kynsivallin tulehduksissa on maailman väkiluku mikrobeja.
 
Käsihygieniavinkkejä, joilla ehkäiset myös tautien leviämistä
- Puhdista kädet aina kun tulet kotiin.
- Puhdista kädet aina kun tulet töihin.
- Puhdista kädet aina ennen ruuan laittoa ja ruokailua.
- Puhdista kädet jokaisen WC-käynnin jälkeen.
 
Julkisissa kulkuneuvoissa käsineet antavat hyvän suojan mikrobeja vastaan, kun kosketat tankoja ja käsinojia. Ovenkahvoihin ja porraskaiteisiin pätee sama juttu. Mitä pidemmät kynnet, sitä enemmän niiden alle mahtuu elämää.
 
Tietoa tuotteesta
Uusi Neo-Amisept käsihuuhde on hyytelömäinen desinfektiohuuhde, joka soveltuu koko perheen käsihygieniaan. Neo-Amisept käsihuuhteessa on kahden alkoholin lisäksi käsien ihoa suojaavia ja kuivumista ehkäiseviä aineita, kuten glyseryylikokoaattia ja glyserolia. Samalla, kun se tehokkaasti desinfioi ihon se myös hoitaa sitä. Neo-Amisept käsihuuhde on armoton mikrobeille. Se tehoaa 99,9 %:sti viruksiin ja tauteja aiheuttaviin mikrobeihin.
 
Neo-Amisept käsihuuhde sopii koko perheelle ja sitä voi käyttää useasti päivässä. Neo-Amisept käsihuuhdetta myydään apteekeissa. Tuotteen pakkauskoot ovat 100 ml:n pullo ja 300 ml:n pumppupullo. Heinäkuun alussa myyntiin tulevat myös käsihuuhdepyyhkeet,10 pyyhkeen pakkauksissa.
 
Orion Pharman uutuudet, hyytelömäinen Neo-Amisept käsihuuhde ja käsihuuhdepyyhkeet täydentävät jo aiemmin markkinoilla olleita tuoteperheen tuotteita Neo-Amisept desinfioimisainetta ja desinfioivia kertapyyhkeitä.
  
Lisätietoja:
Orion Oyj Orion Pharma
Tuotepäällikö Anja Koskinen, puh. 010 429 7490
  
Orion Oyj Konserniviestintä
Viestintäpäällikkö Tuula Laitinen, puh. 050 429 2136
 
Julkaisija:
Orion Oyj Konserniviestintä
PL 65, 02101 Espoo
www.orion.fi