Siirry pääsisältöön

PARANOVA VALITSI ORIOLAN JAKELUPARTNERIKSEEN

Yhteistyösopimus on pitkäaikainen ja se kattaa varastointi- ja jakelupalvelujen lisäksi lääkemarkkinointiin liittyviä lisäarvopalveluja.
 
" Laadukas ja tehokas jakelukumppanuus on yhä tärkeämpi kilpailutekijä nopearytmisessä liiketoimintaympäristössämme. Tukeutumalla kumppanimme ajanmukaisiin ja käyttäjäystävällisiin lisäarvopalveluihin, voimme tehostaa omien markkinointiresurssiemme hyödyntämistä mm. apteekkikanavan hallinnassa", toteaa toimitusjohtaja Tita Sirén, Paranova Oy.
 
" Nyt solmittu yhteistyösopimus vahvistaa merkittävästi asemaamme lääkejakelussa ja se on katsottava selkeäksi luottamuksenosoitukseksi pitkäjänteiselle toimintaprosessiemme ja palveluittemme laadunkehitystyölle. Paranova on eräs lääkemarkkinoiden nopeimmin kasvavia yhtiöitä", arvioi toimitusjohtaja Risto Kanerva, Oriola.
 
 
Lisätietoja:
Oriola: Toimitusjohtaja Risto Kanerva, puh. 050 429 2765
Paranova Oy: Toimitusjohtaja Tita Sirén, puh. 040 511 7481
Orion Oyj Konserniviestintä:
Viestintäpäällikkö Tuula Laitinen, puh. 050 429 2136
 
Paranova Oy
Paranova Oy on tanskalaisen Paranova A/S n suomalainen tytäryhtiö, joka keskittyy rinnakkaislääkkeiden maahantuontiin ja markkinointiin. Yhtiön liikevaihto on tällä hetkellä lähes 27 milj. euroa ja kasvuvauhti alan yleistä korkeampi. Alternova Oy keskittyy geneeristen lääkkeitten maahantuontiin ja markkinointiin.
 
Oriola Oy
Oriola on terveydenhuollon ja tutkimuksen tuotteiden ja laitteiden markkinoija ja tukkukauppa sekä johtava lääkejakelija. Päämarkkina-alueet ovat Suomi, Baltian maat, Ruotsi, Tanska ja Venäjä. Oriolan toimialat ovat lääkejakelu, apteekki- ja vähittäiskauppa, hammashoito sekä terveydenhuolto ja tutkimus. Tuotevalikoima, lähes 66 000 nimikettä, kattaa laajasti kaikkia terveydenhuollon ja sairaanhoidon osa-alueet. Oriolan vuoden 2004 laskutuksesta, 1008 milj. euroa, 87 % muodostui lääkejakelusta ja tukkukaupasta, 13 % terveydenhuollon laite- ja tarvikekaupasta. Oriolan osuus Suomen lääkejakelumarkkinoilla on runsaat 40 %. Laskutuksesta 5 % tuli ulkomaantoiminnasta. Oriola on maailman johtavien lääkevalmistajien sekä terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden valmistajien luotettu yhteistyökumppani.
 
Julkaisija:
Orion Oyj Konserniviestintä
PL 65, 02101 Espoo
www.orion.fi