Siirry pääsisältöön

Oriola Dental AB ostaa ruotsalaisen Sirona Dental Systems Sweden AB:n liiketoiminnan

Orion-konserniin kuuluvan Oriolan Dental-liiketoimintaryhmän Ruotsin-tytäryhtiö Oriola Dental AB on ostanut ruotsalaisen Sirona Dental Systems Sweden AB:n liiketoiminnan. Yhtiö on saksalaisen Sirona Dental Systems GmbH:n tytäryhtiö, joka markkinoi Sironan valmistamia hammashoitokoneita, porainstrumentteja ja röntgenjärjestelmiä. Sirona, joka runsaat kaksi vuotta sitten muodostettiin Siemens AG Dental Division -yksiköstä, on näillä tuotealoilla maailman johtava yritys. Suomen markkinoilla Oriola on edustanut Sironan koko tuotteistoa jo viime kesästä lukien.

Oriola Dental AB:n tuotevalikoima kattaa Sirona-tuotteiden mukaantulon myötä koko hammashoidon alueen. Oriola pystyy nyt tarjoamaan kilpailukykyisesti Ruotsin markkinoiden monipuolisinta valikoimaa hammaslaboratoriotuotteita, instrumentteja, laitteita, tarvikkeita ja materiaaleja sekä tuotteistonsa huoltopalvelut hammaslääkäreille ja hammaslaboratorioille maanlaajuisesti.

Oriola Dental AB aloitti toimintansa Ruotsissa keväällä 1998. Yhtiöllä on toimipaikat Tukholmassa, Malmössä ja Göteborgissa ja sen palveluksessa on Sironan liiketoiminnan oston jälkeen 30 henkilöä.