Wearingoff.fi Parkinson-potilaan tukena

Selkeä ja helppokäyttöinen wearingoff.fi-sivusto on avuksi Parkinsonin tautia sairastaville, heidän läheisilleen ja hoitajilleen.

Wearingoff.fi-verkkosivustomme antaa suomeksi, englanniksi, saksaksi ja venäjäksi helppolukuista tietoa Parkinsonin taudista, vertaistukea potilaille ja työkaluja sairauden kanssa arjessa selviytymiseen. Sivusto auttaa myös potilaita tunnistamaan itse oireitaan ja keskustelemaan niistä oman lääkärin kanssa. Tämän sivun alaosassa oleva linkki-ikoni johtaa suoraan suomenkieliselle wearingoff-sivustolle.

Monimutkaisten verkkosivujen viidakossa wearingoff.fi erottuu selkeydellään ja helppokäyttöisyydellään. Sivusto ei sisällä tuotemainontaa.

Wearingoff.fi:n tarjoamia työkaluja ovat esimerkiksi kyselylomake, jonka avulla potilas voi ymmärtää paremmin, minkälaisista oireista hän kärsii, ja päiväkirja, jota täyttämällä voi seurata päivittäistä vointia. Verkkopalvelun suomen- ja englanninkielisissä versioissa Parkinsonin tautia sairastavat bloggarit jakavat kokemuksiaan sairauden kanssa elämisestä.

Wearingoff.fi on saanut nimensä englanninkielisestä termistä, joka kuvaa Parkinsonin tautiin liittyviä tilanvaihteluita. Aloittaessaan hoidon levodopalla, Parkinsonin taudin tehokkaimmalla lääkityksellä, potilas kokee oireidensa pysyvän hyvin hallinnassa koko päivän. Sairauden edetessä levodopan teho kuitenkin vähitellen hiipuu ja sen oireita parantava vaikutus muuttuu epäsäännöllisemmäksi.

Wearingoff.fi auttaa potilaita tunnistamaan tilanvaihtelujen oireet. Se myös rohkaisee ja neuvoo heitä hakeutumaan omalle lääkärilleen, joka tarkistaa ja säätää yksilöllisesti lääkitystä.