Siirry pääsisältöön

KUTSU: Orionin virtuaalinen sijoitusiltapäivä yksityissijoittajille 1.6.2023 klo 15.00

ORION OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 22.5.2023 klo 13.00

Orion järjestää suomalaisille yksityissijoittajille suunnatun virtuaalisen sijoitusiltapäivän torstaina 1.6.2023 klo 15.00–17.00. Sijoitusiltapäivän tarkoituksena on esitellä Orionin uudet tulosyksiköt ja tarjota päivitys Orionin T&K:sta sekä kasvun ja kannattavuuden ajureista. Tilaisuus koostuu toimitusjohtaja Liisa Hurmeen ja yhtiön ylimmän johdon esityksistä. Katsojilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä yhtiön johdolle webcastin chat-toiminnon kautta.

”Orionin osakkeita omistaa yli 78 000 suomalaista yksityissijoittajaa, ja lisäksi tuhannet ovat kiinnostuneita yhtiöstä sijoituskohteena. Haluamme tarjota tälle merkittävälle sidosryhmälle mahdollisuuden kuulla Orionin ajankohtaisista asioista suomeksi. Järjestämme edeltävällä viikolla pääomamarkkinapäivän, jonka asiasisältö on samankaltainen, mutta esityskieli on englanti. Kummassakaan tilaisuudessa ei kerrota olennaista uutta tietoa Orionista, vaan esitysten asiasisällöt ovat luonteeltaan taustoittavia ja syventäviä”, kertoo Orionin toimitusjohtaja Liisa Hurme.  

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja webcast-linkki on saatavilla Orionin verkkosivuilla www.orion.fi/sijoitusiltapaiva2023.

Lisätietoja:

Tuukka Hirvonen, sijoittajasuhteet, Orion Oyj
Puh. 010 426 2721

Julkaisija:
Orion Corporation
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
www.orion.fi

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat neurologiset sairaudet, syöpäsairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia keuhkolääkkeitä. Orionin liikevaihto vuonna 2020 oli 1 078 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 300 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.

testii