Siirry pääsisältöön

Orion peruuttaa varsinaisen yhtiökokouksen keskiviikolta 25.3.2020 ja siirtää sen myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan

ORION OYJ PÖRSSITIEDOTE 19.3.2020 KLO 12.20

Koronavirustilanteen kehittymisen sekä Suomen hallituksen tekemien linjausten seurauksena Orionin hallitus on päättänyt perua keskiviikoksi 25.3.2020 koolle kutsutun varsinaisen yhtiökokouksen.

Orion suhtautuu koronavirustilanteeseen vakavasti eikä halua vaarantaa yhtiökokoukseen osallistuvien työntekijöiden, osakkaiden tai muiden läsnäolevien sidosryhmien terveyttä. Suomen hallitus ilmoitti 16.3.2020, että koronavirustilanteen vuoksi julkiset kokoontumiset Suomessa rajoitetaan korkeintaan kymmeneen henkilöön. Näistä syistä johtuen Orionin hallitus on päättänyt perua 25.3.2020 koolle kutsutun yhtiökokouksen.

Orionin hallitus kutsuu koolle varsinaisen yhtiökokouksen myöhemmin.


Orion Oyj

Timo Lappalainen
Toimitusjohtaja
 Olli Huotari
Johtaja, Esikuntatoiminnot 
 

                                                                                                                                   

Yhteyshenkilö:
Tuukka Hirvonen, sijoittajasuhteet
puhelin 050 966 2721

Julkaisija:
Orion Oyj
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
www.orion.fi
http://www.twitter.com/OrionCorpIR

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostosairaudet, syöpäsairaudet, suomalaisen tautiperimän harvinaissairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia Easyhaler®-keuhkolääkkeitä. Orionin liikevaihto vuonna 2019 oli 1 051 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 300 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.