Siirry pääsisältöön

KUTSU: Orionin virtuaalinen sijoitusiltapäivä yksityissijoittajille 1.6.2021 klo 16.30

ORION OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 18.5.2021 klo 9.00

Orion järjestää suomalaisille yksityissijoittajille suunnatun virtuaalisen sijoitusiltapäivän tiistaina 1.6.2021 klo 16.30–18.00. Tilaisuudessa Orionin johto kertoo ajankohtaista tietoa konsernin strategiasta ja tavoitteista, liiketoiminnasta sekä tutkimus- ja kehityshankkeista.

”Orionin osakkeita omistaa yli 75 000 suomalaista piensijoittajaa ja lisäksi tuhannet ovat kiinnostuneita yhtiöstä sijoituskohteena. Haluamme tarjota tälle merkittävälle sidosryhmälle mahdollisuuden kuulla Orionin ajankohtaisista asioista suomeksi. Järjestämme edeltävällä viikolla pääomamarkkinapäivän, jonka asiasisältö on samankaltainen, mutta esityskieli on englanti. Kummassakaan tilaisuudessa ei kerrota olennaista uutta tietoa Orionista, vaan esitysten asiasisällöt ovat luonteeltaan taustoittavia ja syventäviä”, kertoo Orionin toimitusjohtaja Timo Lappalainen.  

Tilaisuuden tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin Orionin verkkosivuilla www.orion.fi/sijoitusiltapaiva2021.

Sijoitusiltapäivään osallistuvia pyydetään ystävällisesti rekisteröitymään tästä linkistä. Osallistujilla on mahdollisuus esittää Orionin johdolle kysymyksiä tilaisuuden aikana.

Lisätietoja:

Tuukka Hirvonen, sijoittajasuhteet, Orion Oyj
Puh. 010 426 2721

Julkaisija:
Orion Oyj
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
www.orion.fi

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat neurologiset sairaudet, syöpäsairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia keuhkolääkkeitä. Orionin liikevaihto vuonna 2020 oli 1 078 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 300 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.