Orionin Paula Rytilä: Kaakkois-Aasian ja Tyynenmeren lääkemarkkinoilla tarvitaan startup-asennetta

Harva suomalainen tietää, että Orion on vahva vientiyritys, jonka myynnistä 70 prosenttia tulee ulkomailta. Uusin maantieteellinen kasvu tulee Kaakkois-Aasian ja Tyynenmeren alueelta, jossa yhtiön myynti- ja markkinointiorganisaatiota vetää Paula Rytilä.

Lue lisää

Tehtävänä hyvinvointi – Timo Tuohin työ tietohallinnossa on vuorovaikutusta ja kokonaisuuksien hallintaa

Orionin Information Management -yksikön tietotekniikan ammattilaiset kääntävät liiketoiminnan tarpeet toimiviksi teknisiksi ratkaisuiksi ja palveluiksi. Palvelupäällikön työssä tarvitaan varsinkin hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ on myös kansainvälistä.

Lue lisää

Työkierto voi tuntua hypyltä tuntemattomaan – asenne ja oikea tuki kantavat

Työkierto kehittää osaamista uudella tavalla – Orionissa työssä oppiminen on tehty helpoksi

Maria Ylönen on vaihtanut tehtäviä Orionissa kolme kertaa kasvattaakseen osaamistaan. Mahdollisuus itsensä kehittämiseen on tärkeimpiä vetovoimatekijöitä työpaikoilla, ja työkierto on siihen parhaita keinoja. Samalla koko organisaation osaaminen kasvaa.

Lue lisää

Tomi Svahn valvoo analyysimenetelmiä

Lääkeaineiden on oltava puhtaita, joten myös niitä valmistavien laitteiden pesua kontrolloidaan tarkasti. Laadunvalvontakemisti Tomi Svahnin työ liittyy juuri laitteistojen ja lääkeaineiden puhtauteen.

Lue lisää

Lääkärinä lääketeollisuudessa

"Lääkärinä lääketeollisuudessa toimiminen on monipuolista ja opettavaista", kertoo Kristiina Kuismanen.

Lue lisää

Osaamisen kehittäminen Orionilla

Haluamme olla alamme paras ja menestyvin edistäessämme hyvinvointia ja terveyttä. Tämä haastaa meidät jatkuvaan uudistumiseen ja kehittymiseen yksilöinä ja yhteisönä.

Lue lisää

Henkilöstön hyvinvointia rakentamassa

Orionilla tehdään aktiivisesti töitä hyvän ilmapiirin eteen. Haluamme, että työyhteisössämme on hyvää esimiestoimintaa, kannustavia työkavereita ja luottamuksen ilmapiiri, sillä ne ovat tärkeitä hyvinvoinnin edellytyksiä.

Lue lisää