Työntekijäksi lääkealalle

Orion on lääkealan suurin työnantaja Suomessa. Orion tunnetaan hyvänä ja luotettavana työnantajana, mikä näkyy muun muassa keskimääräistä pienempänä henkilöstön vaihtuvuutena. 

Orion Oyj kehittää, valmistaa ja markkinoi lääkkeitä. Lääkeala tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia uramahdollisuuksia esimerkiksi lääketutkimuksen ja -kehityksen sekä tuotantotyön parissa. Lisäksi Orion työllistää ammattilaisia muun muassa kaupallisten, teknisten ja humanististen tieteiden alueilta.

Rajat ylittävää yhteistyötä

Orionilla työskennellään tyypillisesti moniammatillisissa tiimeissä ja projekteissa. Rajat ylittävä yhteistyö ja avoin vuorovaikutus ovat edellytyksiä viihtymiselle, kehittymiselle ja uusille ideoille.

Suuressa konsernissa on tilaa erilaisille persoonille. Tarvitsemme työyhteisöömme ihmisiä monenlaisista taustoista, sillä näkökulmien kohtaaminen luo kasvualustan innovaatioille.

Yhteiset arvomme kertovat siitä, minkälainen Orion on työyhteisönä ja minkälaisia ihmisiä tarvitsemme palvelukseemme. Arvostamme oikeaa asennetta, osaamista, innovatiivisuutta ja pyrkimystä parhaaseen tulokseen.

Hakuvahti

Jos sinulle sopivaa tehtävää ei ole juuri nyt avoinna, voit tehdä itsellesi hakuvahdin, jolloin saat nopeasti tietoa sinua kiinnostavista avoimista tehtävistä. Hakuvahdin pääset tilaamaan avoimet työpaikat -sivultamme alla olevan linkin kautta!