Työntekijäksi lääkealalle

Orion on lääkealan suurin työnantaja Suomessa. Orion tunnetaan hyvänä ja luotettavana työnantajana, mikä näkyy muun muassa keskimääräistä pienempänä henkilöstön vaihtuvuutena. 

Orion Oyj kehittää, valmistaa ja markkinoi lääkkeitä ja diagnostisia testejä. Lääkeala tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia uramahdollisuuksia esimerkiksi lääketutkimuksen ja -kehityksen sekä tuotantotyön parissa. Lisäksi Orion työllistää ammattilaisia muun muassa kaupallisten, teknisten ja humanististen tieteiden alueilta.

Rajat ylittävää yhteistyötä

Orionilla työskennellään tyypillisesti moniammatillisissa tiimeissä ja projekteissa. Rajat ylittävä yhteistyö ja avoin vuorovaikutus ovat edellytyksiä viihtymiselle, kehittymiselle ja uusille ideoille.

Suuressa konsernissa on tilaa erilaisille persoonille. Tarvitsemme työyhteisöömme ihmisiä monenlaisista taustoista, sillä näkökulmien kohtaaminen luo kasvualustan innovaatioille.

Yhteiset arvomme kertovat siitä, minkälainen Orion on työyhteisönä ja minkälaisia ihmisiä tarvitsemme palvelukseemme. Arvostamme oikeaa asennetta, osaamista, innovatiivisuutta ja pyrkimystä parhaaseen tulokseen.

Listan tällä hetkellä avoimena olevista työpaikoista löydät alta. Näiden sivujen lisäksi voit seurata meillä avautuvia paikkoja Facebook-sivultamme.

Avoin hakemus

Jos sinulle sopivaa tehtävää ei ole avoinna, voit lähettää avoimen hakemuksen. Hakulomakelinkin löydät alta. 

Hakemuksesi tallentuu rekrytointijärjestelmäämme ja voit valita, onko hakemuksesi voimassa 3, 6 vai 12 kk. Seuraa myös aktiivisesti avoimia työpaikkojamme ja täytä kohdennettu hakemus, jos löydät kiinnostavia tehtäviä.

Hakemuslomakkeen rekisteriselosteen löydät tästä.