Rekrytoimme T&K-talentteja - liity joukkoomme!

Tulevaisuuden innovaatiot voivat olla peräisin sinun käsistäsi. Tule huippuammattilaisten joukkoon kehittämään varhaisvaiheen lääketutkimusta.

Orion haluaa auttaa potilaita parhaalla mahdollisella tavalla innovoiden ja kehittäen uusia lääkkeitä, jotka perustuvat syvään sairauksien tautibiologian ja potilaiden arkipäivän haasteiden ymmärtämiseen. Rakennamme hyvinvointia yhteiskunnassamme kansainvälisen huippututkimuksen avulla, johon kaipaamme innovatiivisiin tiimeihimme mukaan sinua huippuammattilainen. Tavoitteenamme on vahvistaa tutkimusosaamistamme sekä pienmolekyylien, että biologisten lääkeaineiden osaamisalueella.

”Etsimme joukkoomme monipuolisia osaajia, alansa huippuja. Tarvitsemme muun muassa korkean tohtoritason asiantuntijoita, lääkäreitä, junioritutkijoita sekä laboratorioammattilaisia, joita kaikkia yhdistää kyky ja intohimo tieteen tekemiseen ja innovointiin”, sanoo Orionin tutkimus ja tuotekehityksen johtaja Christer Nordstedt.

Orionilla tehdään kansainvälistä varhaisvaiheen huippututkimusta valituilla tutkimusalueilla

Orionilla tehtävä varhaisvaiheen tutkimustyö keskittyy keskushermosto-, syöpä-, ja harvinaissairaustutkimukseen, sekä biologiseen lääketutkimukseen. Keskushermostutkimuksemme keskittyy valittuihin potilassegmentteihin Parkinsonin taudissa, amylotrooppisessa lateraalisessa skleroosissa (ALS) sekä neuropaattisessa kivussa. Syöpätutkimuksen päätavoitteinamme on saada uusilla vaikutusmekanismeilla parempia hoitoja eturauhassyöpään sekä steroidihormoniriippuvaiseen rintasyöpään. Harvinaissairaustutkimuksessamme keskitymme progressiivisiin, vakaviin ja jo nuorella iällä elämänlaatua huonontaviin sekä elinikää lyhentäviin perinnöllisiin sairauksiin, joihin ei ole saatavilla soveltuvia lääkkeitä.

”Kaikilla terapia-alueilla tavoitteenamme on tautibiologian ymmärtämiseen perustuen ja valitun vaikutusmekanismin kautta kehittää sekä taudin etenemistä hidastavia, että merkittävästi oireita lievittäviä hoitoja”, sanoo professori Antti Haapalinna (johtaja, Harvinaissairaudet terapia-alue, biologiset lääkkeet, biomarkkerit ja uudet hoitomuodot yksikkö, T&K).

Haluaisitko rakentaa tulevaisuutta kanssamme?

Orion on globaaleilla markkinoilla toimiva, Suomesta ponnistanut high-tech –yritys, joka on rakentanut hyvinvointia jo yli sadan vuoden ajan. Työllistämme ja investoimme Suomessa, ja teemme tiivistä yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten ja maailman johtavien yliopistojen, tutkimuslaitosten ja lääkeyhtiöiden kanssa.

”Elämme jännittäviä aikoja niin Orionilla, tiederintamilla sekä maailmassa yleensäkin. Olemme mukana vahvassa kasvussa ja katsomme optimisina seuraavia vuosia eteenpäin. Maailma ja me kehitymme nopeasti ja haluamme sinut, tieteenalasi huippuosaaja, matkalle mukaan”, Christer Nordstedt sanoo.

Tarjoamme sinulle lupaavan T&K tuoteputken ja innostuneen sekä kyvykkään työympäristön nykyaikaisine laboratorioineen, jossa saat mahdollisuuden käyttää hyödyksi omia vahvuuksiasi, kehittää kyvykkyyksiäsi ja tehdä työtä, jolla on merkitystä. Oman tieteenalasi asiantuntijana tulet jäseneksi poikkitieteellisiin tiimeihin, joissa pääset innovoimaan ja kehittämään uusia hoitoja potilaille. Me orionilaiset arvostamme toisiamme, tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista. Näitä arvoja voit tulla elämään kanssamme todeksi.

Tervetuloa tieteentekijäksi meille Orionille!

 

 

Teksti: Anni Turpeinen

14.5.2019