Etsimme tutkimus-ja kehitysyksikköömme tutkijoita kehittämään tulevaisuuden hoitoja potilaille

Meitä Orionilaisia on 3200 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

Olemme aloittaneet useiden tutkijoiden rekrytoimisen eri tieteenaloille, jotta voimme parantaa erityisesti varhaisen vaiheen lääketutkimustamme. Haluamme auttaa potilaita parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää uusia lääkkeitä ymmärtämällä paremmin potilasta ja sairauksien biologiaa. Tämän takia etsimme juuri sinua liittymään joukkoomme!

Orionilla tehtävä varhaisvaiheen tutkimustyö keskittyy keskushermosto-, syöpä-, ja harvinaissairaustutkimukseen, sekä biologiseen lääketutkimukseen. Keskushermostutkimuksemme keskittyy valittuihin potilassegmentteihin Parkinsonin taudissa, amylotrooppisessa lateraalisessa skleroosissa (ALS) sekä neuropaattisessa kivussa. Syöpätutkimuksen päätavoitteinamme on saada uusilla vaikutusmekanismeilla parempia hoitoja eturauhassyöpään sekä steroidihormoniriippuvaiseen rintasyöpään. Harvinaissairaustutkimuksessamme keskitymme progressiivisiin, vakaviin ja jo nuorella iällä elämänlaatua huonontaviin sekä elinikää lyhentäviin perinnöllisiin sairauksiin, joihin ei ole saatavilla soveltuvia lääkkeitä.

Rekrytoinnit toteutetaan useammassa aallossa vuoden 2019 aikana ja ensimmäiset tehtävät on jo avattu. Lue lisää kotisivuiltamme ja hae sinulle sopivaa paikkaa.