Tutustu tästä lääketehtaan erilaisiin työnkuviin ja tehtaiden toimintaan!

Haemme tuotantotyöntekijöitä inhalaatio- ja tablettituotantoomme sekä raaka-aineiden punnitukseen.

Orionilla on kuusinykyaikaista Suomessa toimivaa tuotantolaitosta lääkkeiden sekälääkkeiden vaikuttavien aineiden (APIen)valmistukseen ja pakkaamiseen. 

LääketehtaatsijaitsevatEspoossa, Turussa, KuopiossajaSalossa. Niissä valmistetaaneri tuotemuotoisia lääkevalmisteluokkaisia jaei-lääkkeellisiä tuotteita, kuten geelejä, liuoksia, injektioita, tabletteja, kapseleita, sytostaatteja, inhalaattoreita, voiteita ja nasaaleita. ​​​ 

​​​​​​​Tytäryhtiö Fermionvalmistaa lääkkeiden vaikuttavia aineitaOulussajaHangossa. 

Avoimet tuotantotyöntekijän tehtävät Espoon lääketehtaalla

Haemme tuotantotyöntekijöitä inhalaatio- ja tablettituotantoomme sekä raaka-aineiden punnitukseen. Työ lääketuotannossa pitää sisällään itse lääkkeiden valmistusta eri puhtausluokan tiloissa, tuotantolinjojen valvontaa, prosessin kontrollointia, suojainten käyttämistä lääkevalmistuksen yhteydessä, dokumentointia, puhdistustoimenpiteiden hallintaa ja ohjeiden noudattamista. Työ vaatii erityistä tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta sekä teknistä näppäryyttä. 

Yksikköjen kuvaukset 

Inhalaatiotuotannossa valmistetaan Easyhaler-tuoteperheen inhalaattoreita. Tuotantoprosessi jakaantuu massanvalmistukseen, täyttöön sekä pakkaukseen.  

Espoon tablettituotanto jakautuu kolmeen valmistusvaiheeseen: tablettimassan valmistukseen, massan puristamiseen tableteiksi ja tablettien pinnoittamisen päällystekalvolla.  

Tablettien pakkaaminen tehdään Salon tehtaallamme 

Raaka-aineiden punnitus kuuluu Espoon varastotoimintoihimme ja siellä punnitaan raaka-aineet Espoon tehtaan kaikille tuotanto-osastoille sekä laboratorioihin. 

Tehtävien kuvaukset 

Inhalaatiotuotannossa tuotantotyöntekijänä voit toimia joko prosessinhoitajana tai pakkaajana.  

  • Prosessinhoitajavalmistaa inhaloitavia jauheita, valvoo ja käyttää täyttölinjoja sekä huolehtii laitteiden ja välineiden huolto- ja valmistelutoiminnoista. Työtehtäviin kuuluu muun muassa dokumentointia, prosessin kontrollointia, näytteiden ottoa, laaduntarkkailua, laitteiden ja välineiden valmistelu-, asennus- ja purkutoimia, puhdistustoimintoja sekä häiriötilanteiden ratkaisemista. 
  • Pakkaajan tehtäviin kuuluu inhalaattoreiden pakkaaminen. Työtehtäviin kuuluu muun muassa dokumentointia, prosessin kontrollointia, laaduntarkkailua, puhdistustoimintoja ja häiriötilanteiden ratkaisemista. 

Katso video ja tutustu inhalaatiotuotantoomme!


Tablettituotannon tuotantotyöntekijän tehtäviin voi sisältyä massanvalmistusta, tabletointia, päällystämistä ja tuotantokoneiden käyttämistä.  

  • Massanvalmistajantehtäviin kuuluu lääkemassojen valmistaminen erilaisia laitteita ja prosesseja käyttäen sekä laitteiden ja välineiden puhdistustoimenpiteet. 
  • Tabletoijantehtäviin kuuluu tablettimassojen tabletointi nykyaikaisilla tablettikoneilla, sekä tablettikoneiden purku, puhdistus ja asennus.  
  • Päällystäjäntehtäviin kuuluu tablettien päällystys päällystysrummulla.

Kaikkiin työtehtäviin kuuluu dokumentointia, prosessin kontrollointia, näytteiden ottoa, laaduntarkkailua, laitteiden ja välineiden valmistelu-, asennus- ja purkutoimia, puhdistustoimintoja sekä häiriötilanteiden ratkaisemista.  

Katso video ja tutustu Espoon tablettituotantoon!

  • Raaka-aineiden punnitsijantehtäviin kuuluu raaka-aineiden punnitseminen erilaisilla punnitusasemilla tai isolaattorissa sekä jauhatukset.
  • Välinehuoltajantehtäviin kuuluu huolehtia tuotekontaktiosien puhdistamisesta, kuivauksesta sekä puhtaudentarkastamisesta. 

Haluatko olla mukana rakentamassa hyvinvointia? Kiinnostuitko tuotantotyöntekijän työstä lääketehtaallamme? Hakemuksesi pääset lähettämään täältä.