Orion ihannetyöpaikkojen kärkikaartissa

Orion sijoittui Universumin Suomen vuoden 2020 Opiskelijat -tutkimuksessa 4. sijalle luonnontieteiden opiskelijoiden keskuudessa. Vastaavasti vuoden 2020 Ammattilaiset –uratutkimuksessa Orion sijoittui 3. sijalle luonnontieteiden ammattilaisten keskuudessa Suomessa.

30.10.2020

Universumin Ammattilaiset -uratutkimuksessa Orion piti vahvasti 3. sijan luonnontieteiden alan ammattilaisten keskuudessa myös vuonna 2020.

Lisäksi Academic Workin järjestämässä Young Proffesional Attraction Index (YPAI) 2020 – tutkimuksessa Orion sijoittui Top 50 houkuttelevimpiin työnantajiin hienosti sijalle 22. YPAI -tutkimus on suunnattu nuorille ammattilaisille ja opiskelijoille.

18.5.2020

Orion on tänäkin vuonna sijoittunut hienosti Universumin osaajatutkimuksessa, kun vuorossa oli Suomen opiskelijatutkimus vuodelle 2020. Orion on luonnontieteellisen alan opiskelijoiden keskuudessa 4. sijalla Suomen ihanteellisimpien työnantajien joukossa. Lisäksi tunnustusta saatiin houkuttelevana työnantajana lääketiede- ja terveysalan opiskelijoiden keskuudesta. Kiitos näistä huomionosoituksista! Lisätietoa tutkimustuloksista voit lukea Universumin verkkosivuilta. 

Orionilla tehdään tulevaisuudessakin parhaamme, jotta olemme toimialasta riippumatta houkutteleva työnantaja juuri sinulle!

24.10.2019

Orion palkittiin Universumin vuoden 2019 Ammattilaiset -uratutkimuksessa kahdessa eri kategoriassa. Orion sijoittui 1. sijalle lääketiede/terveysalan ammattilaisten keskuudessa sekä 3. sijalle luonnontieteiden ammattilaisten keskuudessa Suomessa.

Lisätietoa tutkimuksesta löytyy Universumin nettisivuilta täältä.

15.5.2019

Orion saavutti Universumin opiskelijatutkimuksessa ihanteellisimmista työpaikoista 3. sijan luonnontieteellisten aineiden opiskelijoiden joukossa.

Kaikista yrityksistä luonnontieteellisten aineiden opiskelijat nostivat Orionin edelle vain Universum Awards -voittajan Luonnonvarakeskuksen ja hopealle sijoittuneen Suomen Ympäristökeskuksen.

”Kolmas sija on hieno saavutus ja olemme siitä erittäin ylpeitä ja iloisia. Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä työnantajamielikuvamme jatkuvan kehittämisen eteen ja näin se palkitaan”, Olli Huotari (Senior Vice President, Corporate Functions) kommentoi.

Universumin tutkimukseen vastasi lähes 13 000 opiskelijaa

Universumin opiskelijatutkimuksessa suomalaiset opiskelijat pääsevät kertomaan näkemyksiään työnantajista ja työelämästä. Tutkimuksesta käy ilmi, mitä opiskelijat arvostavat unelmiensa työnantajassaan: ”Suomalaisten opiskelijoiden odotukset tulevaisuuden työstään painottuvat työtehtävien monipuolisuuden, työn ja vapaa-ajan tasapainon sekä merkityksellisyyden ympärille”, tutkimuksen tuloksista kerrotaan. Lisäksi arvostettiin kilpailukykyistä palkkausta, esimieheltä saatavaa tukea, luottamusta ja koulutusta.

Orion voi olla ansaitusti ylpeä

Luonnontieteellisten aineiden opiskelijoiden rankkaama kolmas sija on Orionille hieno saavutus ja tuo luottoa tulevaisuuteen siinä, että askelmerkkimme työnantajamielikuvassa ovat oikeita:

”Luonnontieteellisten aineiden opiskelijat arvostavat korkeimmalle työn monipuolisuuden, kilpailukykyisen palkan, ystävällisen ilmapiirin, vakaan työsuhteen, eettiset standardit sekä sen, että työ toimii hyvänä referenssinä tulevaisuuteen. Nuo tekijät opiskelijat kokevat näkevänsä Orionissa. Siitä voi olla aidosti ylpeä”, Universumin maajohtaja Mika Sallinen sanoo.

Orion on sijoittunut luonnontieteellisten alojen opiskelijoiden ihannetyöpaikkojen kärkikaartiin useampana vuotena aiemminkin. Neljän parhaan joukossa Orion on ollut vuodesta 2015 lähtien. Tulevaisuudessa se vaatii kuitenkin entistä enemmän työtä ja panostusta:

”Tulevaisuudessa menestyminen edellyttää sitä, että oppii nopeammin, kuin mitä muutos ympärillä on. Myös työnantajien pitää pystyä tarjoamaan sellaisia tehtäviä, missä tämä toteutuu. Vain näin voi pysyä houkuttelevana työnantajana taistelun parhaista osallistujista kiihtyessä”, Sallinen toteaa.

Universum Awards lehdistötiedote täällä.

 

Kirjoittaja: Anni Turpeinen