Orion ihannetyöpaikkojen kärkikaartissa

Orion Universumin Ammattilaiset-uratutkimusten kärkijoukoissa 

28.10.2021 

Orion pysyi Universumin Ammattilaiset -uratutkimuksessa kärjessä myös vuonna 2021 sijoittuen 4. sijalle luonnontieteiden alan ammattilaisten keskuudessa. Lisätietoa tutkimuksesta löytyy täältä.

Kiitos kaikille Orionia äänestäneille! Teemme parhaamme, että jatkossakin tarjoamme houkuttelevia uravaihtoehtoja sekä meillä jo työskenteleville, että Orionista työpaikkana kiinnostuneille. 

Orion sijoittui Suomen Top 50 houkuttelevimpien työnantajien listalle

30.9.2021

Orion sijoittui Suomen Top 50 houkuttelevimpien työnantajien listalla sijalle 17. Academic Workin nuorille ammattilaisille ja loppuvaiheen opiskelijoille suunnatussa Young Proffesional Attraction Index (YPAI) 2021 – tutkimuksessa. Sijoitus parani vuodesta 2020, jolloin Orion oli sijalla 22.

Tutkimuksessa vastaajat ovat maininneet organisaatioita, joissa haluaisivat työskennellä sekä arvioineet kyseisten työnantajien mainetta ja koettua menestystä. Kiitos, että koette meidät potentiaalisena tulevaisuuden työnantajananne!

Sijoitus on hieno osoitus siitä, että Orion nähdään yhtenä houkuttelevimpana työnantajana tulevaisuuden osaajien keskuudessa. Orionkin vahvuuksia ovat tutkimuksessa työnantajan tärkeimpinä ominaisuuksina nostetut yrityksen kulttuuri ja ilmapiiri, työsuhteen vakaus ja yrityksen tulevaisuuden näkymät, vastuullisuus sekä yrityksen vahva brändi.

Lisätietoa tutkimuksesta pääset lukemaan täältä.

Orion Universumin Opiskelijat-uratutkimusten kärkijoukoissa 

18.5.2021 

Orion nousi takaisin 3. sijalle Universumin Suomen vuoden 2021 Opiskelijat -tutkimuksessa luonnontieteiden opiskelijoiden kategoriassa. Tämä huomionosoitus on arvokas tunnustus Orionilla tehdyn työnantajamielikuvan eteen. Lääketiede- ja terveysalan opiskelijoiden keskuudessa Orion sijoittui sijalle 17 sekä tekniikan alalla sijalle 23. Kiitos kaikille Orionia äänestäneille! Teemme parhaamme, että jatkossakin tarjoamme houkuttelevia uravaihtoehtoja sekä meillä jo työskenteleville että Orionista työpaikkana kiinnostuneille. Lisätietoa tutkimuksesta täältä. 

Orion Universumin Ammattilaiset-uratutkimusten kärkijoukoissa 

30.10.2020 

Universumin Ammattilaiset -uratutkimuksessa Orion piti vahvasti 3. sijan luonnontieteiden alan ammattilaisten keskuudessa myös vuonna 2020. 

Orion Oyj / HR Talent Acquisition Services