Kansainvälinen Orion

Me Orionilla kehitämme, valmistamme ja markkinoimme ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Olemme suomalainen lääkeyhtiö ja hyvinvoinnin rakentaja, mutta toimimme maailmanlaajuisesti.

Päämarkkina-alueemme on Suomi, jossa olemme selvä markkinajohtaja. Tuotteitamme on markkinoilla yli 100 maassa, ja konsernin oma ihmislääkkeiden myyntiorganisaatio kattaa lähes kaikki keskeiset Euroopan markkinat sekä muutaman Kaakkois-Aasian maan. Muilla alueilla tuotteitamme myyvät useat yhteistyökumppanit.

Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa sekä kaikki tehtaamme ja valtaosa tutkimus ja kehitys -toiminnoista sijaitsevat Suomessa. Lisäksi Nottinghamissa Englannissa meillä on myös tutkimus ja kehitys -yksikkö. Myyntiyksiköitämme on Euroopassa 26 maassa ja sen lisäksi myös Singaporessa, Malesiassa ja Thaimaassa. Lisäksi meillä on toimintaa Intiassa ja muualla Aasiassa sekä ympäri maailmaa kumppaniverkostomme kautta. Vuonna 2020 meillä on työskennellyt Suomessa 2615, Saksassa 94, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa yhteensä 51, Venäjällä 75, Intiassa 146 ja muissa maissa 245 henkilöä.