Etsimme terveitä vapaaehtoisia tutkimushenkilöitä kliiniseen lääketutkimukseen

Tutkimuksessa selvitetään kaupallisesti saatavilla olevan lääkeaineen imeytymistä. Lääkeainetta käytetään keuhkoahtaumataudin hoitoon ja se annostellaan sisään-hengittämällä keuhkoihin. Lääkeaineella on keuhkoputkia laajentava vaikutus.

Tutkimukseen kuuluu alkutarkastuskäynti, kolme vuorokauden mittaista tutkimuskäyntiä kahden viikon välein ja yhdeksän lyhyttä aamunäytekäyntiä, joista viimeisen yhteydessä tehdään lopputarkastus. Tutkimuksessa otetaan useita verinäytteitä.

Tutkimukseen kuuluu lääkärintarkastus, laboratoriokokeita, keuhkojen toimintaa selvittävä tutkimus, sydänfilmi ja verenpaineen mittaus. Tutkimuksesta ei ole odotettavissa tutkittaville itselleen välitöntä lääketieteellistä hyötyä, mutta he saavat tietoa omasta terveydentilastaan. Lisäksi tutkittavat saavat korvauksen tutkimukseen käyttämästään ajasta, rasituksesta ja epämukavuudesta. Tutkimus tehdään Espoossa.

Jos olet kiinnostunut tutkimuksesta ja täytät seuraavat ehdot:

  • olet terve ja normaalipainoinen, suomea puhuva 18-60 -vuotias mies tai nainen
  • et tupakoi yli 10 savuketta viikossa tai käytä vastaavaa määrää nikotiinia sisältäviä tuotteita, ja voit olla tutkimuksen ajan (noin 6 viikkoa) tupakoimatta
  • et käytä säännöllisesti mitään lääkkeitä (ehkäisyvalmisteet ja hormonikorvaushoito on sallittu)
  • et ole raskaana etkä imetä,

saatat soveltua tutkimukseen.

 

Odotamme yhteydenottoasi puhelimitse tai sähköpostitse Orion Oyj
Orion Pharma:an (Espoo): Puh. 050 966 3963 tai 010 426 4497

Sähköpostiosoite: tutkimusyksikko@orionpharma.com