Itsehoitoapteekki - hyvinvoinnin verkkopalvelumme

Itsehoitoapteekki.fi on luotettava ja monipuolinen tietolähde Orionin laajasta tuotevalikoimasta, joka on tarjolla apteekeissa ilman reseptiä.

Itsehoitoapteekki.fi kertoo terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille suomalaisille luotettavaa ja ajankohtaista tietoa Orionin tuotteista, jotka ovat saatavilla apteekeista ilman reseptiä. Itsehoitoapteekista löydät tiedot myös lemmikki- ja kotieläimille tarkoitetuista itsehoitotuotteistamme.

Tuotetietojen, -kuvausten ja pakkausselosteiden lisäksi voit esimerkiksi etsiä oireidesi perusteella tuotteita. Saat myös paljon hyviä ja avuliaita neuvoja ja käyttövinkkejä. Ostoksia et Itsehoitoapteekissa voi tehdä, mutta jokaisessa tuotekortissa on linkki verkkoapteekkeihin, joista voit tilata valmisteitamme. Hakutoiminnolla voit löytää myös lähimmän apteekin esimerkiksi lomamatkalla.

Itsehoitoapteekki esittelee myös kulloinkin medioissa ja apteekeissa meneillään olevat tuotekampanjamme.

Itsehoitoapteekki löytyy myös Facebookista. Faneille tarjoamme sekä tietoa että kilpailuja, joihin sivuston tykkääjät voivat osallistua.

Tilaamalla Itsehoitoapteekin uutiskirjeen saat  kaksi kertaa kuukaudessa ajankohtaista tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä  hyvinvointisi rakentamiseen.