Eläinlääkkeet

Orion on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista toimijoista eläinlääkkeiden alalla. Valmistamme ja markkinoimme lemmikeille sekä tuotantoeläimille tarkoitettuja omia alkuperälääkkeitämme ja monipuolista valikoimaa geneerisiä lääkkeitä. Lisäksi Orion myy ja markkinoi useiden kansainvälisten yhtiöiden valmistamia eläinlääkkeitä.

Orionin omia alkuperälääkkeitä ovat Clevor® (ropiniroli), Domosedan® (detomidiini), Domitor® (medetomidiini), Antisedan® (atipametsoli), Dexdomitor® (deksmedetomidiini), Domosedan Gel® (detomidiini) ja Sileo® (deksmedetomidiini).

Domosedan-valmistetta käytetään suurten eläinten, etenkin hevosten rauhoittamiseksi eläinlääkärin tutkimusta ja toimenpiteitä varten. Tuotteella on myös kipua lieventävä vaikutus. Domosedan Gel on reseptilääke, jota käytetään eläinten rauhoittamiseen ja käsittelyn helpottamiseen ei-invasiivisissa eläinlääketieteellisissä toimenpiteissä ja hoitotoimenpiteissä.

Domitor ja Dexdomitor ovat rauhoitteita pienille eläimille kuten kissoille ja koirille. Antisedan on aine, jonka vaikutuksesta eläin virkoaa nopeasti ja turvallisesti Dexdomitor- tai Domitor-rauhoituksen jälkeen.

Sileo on reseptilääke, jota käytetään äänipelosta aiheutuvan akuutin ahdistuksen ja pelkoreaktion lievittämiseen koirilla.

Clevor on silmätippamuotoinen lääke koirien myrkytystilanteiden hoitoon.

Muita Orionin eläimille tarkoitettuja tuotteita ovat esimerkiksi kissojen ja koirien antibiootti Kefavet® (kefaleksiinimonohydraatti) ja Comforion®, joka on tarkoitettu tulehduksen lievittämiseen ja kuumeen alentamiseen nautaeläimillä.

Lääkkeiden lisäksi Orion on kehittänyt siipikarjan hoitoon Broilact®-tuotteen, joka on ainutlaatuinen biologinen valmiste, joka sisältää terveen, täysikasvuisen broileriemon suolistobakteereita. Broilactin avulla broiler-, kana-, kalkkuna-, strutsi- ja riistalintu-untuvikot kuten fasaanit ja viiriäiset saavat välittömästi kuoriutumisen jälkeen täysikasvuisen linnun normaalin suolistoflooran.

Aptus-sarja

Orionin kehittämästä suositusta Aptus-hyvinvointisarjasta löytyvät eläimille tärkeät vitamiinit ja hivenaineet sekä valmisteita suoliston, ihon, turkin sekä suun terveyden ylläpitoon. Lue lisää Aptuksesta www.aptuspet.com