Orionin juhlavuosi

Satavuotiaat Orion ja Suomi juhlivat yhdessä vuonna 2017. Orion on Suomi 100 –yritysyhteistyökumppani. Juhlavuotemme teema on omaishoitajien tärkeän työn tukeminen. Lisäksi Orionin Tutkimussäätiön kautta jaetaan kaksi ylimääräistä 100-vuotisjuhlavuoden tutkimusapurahaa — kumpikin arvoltaan 100 000 euroa.

Orion rakentaa hyvinvointia suomalaisille – elämän eri vaiheissa. Suomalainen hyvinvointi on luotu yhdessä — teoilla ja tunteella. Teemme tutkimusta, työllistämme ja investoimme kotimaahan. Suurin kiitos suomalaisesta hyvinvoinnista kuuluu kuitenkin suomalaille, jotka pitävät huolta läheisistään. Siksi Orion tukee juhlavuonna omaishoitajien tärkeää työtä.

Suomi 100 –yritysyhteistyökumppanina keskittämme ”Yhdessä” –teeman alla oman panostuksemme ja näkyvyytemme  omaishoitajatyön tukemiseen viestinnällisesti ja taloudellisesti. Teemamme on ”Yhdessä omaishoidon puolesta”.

Valitsemalla Orionin 100 –juhlatuotteen apteekeissa olet tukemassa kanssamme tärkeää omaishoitajien työtä ja Omaishoitajat ja läheiset liitto –ry:a.

Lahjana Suomelle myönnetään Orionin Tutkimussäätiön kautta kaksi ylimääräistä Orionin juhlavuoden apurahaa helmikuussa 2017. Kummankin apurahan arvo on 100 000 euroa.

Tervetuloa mukaan juhlavuositunnelmaan!  Lue lisää yhteistyöstämme Omaishoitajat ja läheiset liiton kanssa sekä 100-vuotisjuhlavuoden tutkimusapurahoista. Katso myös juhlavideomme:

  1. ”Me orionilaiset”,  2. ”Yhdessä ammattilaisten kanssa”,  3. ”Arjen hyvinvointi” ja  4. ”Tulevaisuuden hyvinvointia rakentamassa”