Orion tuonut markkinoille Suomen ensimmäisen ibuprofeenigeelin

Orion on tuonut markkinoille Buranagel-kipugeelin joulukuussa 2018. Kyseessä on Suomen ensimmäinen kipugeeli, jonka vaikuttava aine on ibuprofeeni.

Yli 30 vuotta markkinoilla ollut Burana saa tuoteperheeseensä uuden jäsenen, kun Buranagel-kipugeeli tuli joulukuussa myyntiin apteekkeihin ympäri Suomen. Joulukuusta alkaen saatavilla oleva Buranagel on Suomen ensimmäinen ja ainoa ibuprofeenikipugeeli. Ibuprofeeni on suosituin itsehoidon kipulääkkeiden vaikuttava aine. 1) Buranagel 50 mg/g on iholle levitettävä ibuprofeenigeeli paikallisen kivun oireenmukaiseen hoitoon hyvänlaatuisissa nivel-ja lihasvammoissa aikuisille ja yli 14-vuotiaille.

”Buranagelin tuominen markkinoille on ollut Orionin tavoitteena jo pitkään. Tarjoamalla kuluttajalle uuden kipugeelivaihtoehdon, jossa yhdistyvät tuttu vaikuttava aine sekä luotettava ja suomalaisten tuntema brändi, voimme auttaa entistä paremmin kivun hoidossa”, Orionin tuotepäällikkö Terhi Rauhansalo kertoo.

Orionin vuonna 2017 teettämän tutkimuksen mukaan noin 85 % suomalaisista on joskus käyttänyt kipugeeliä, ja 39 % käyttää sitä säännöllisesti. Tutkimuksen mukaan suomalaisten yleisimmät kipukohdat ovat niska- ja hartiaseudun alue, alaselkä ja nilkat tai polvet. Tyypillisimmät vaivat ovat erilaiset selkäkivut, istumatyön aiheuttamat vaivat, nivelen kulumiseen liittyvä särky, nivelkipu ja nivelrikko. 2)

 

Lähteet:

  1. Iqvia YTD 10/2018
  2. Orion Kipugeelitutkimus, lokakuu 2017, Mindshare Business PlanningLisätietoja

 

Lisätietoa:

Terhi Rauhansalo
Tuotepäällikkö
terhi.rauhansalo@orionpharma.com
+358 50 966 2994

 

Lue lisää Itsehoitoapteekissa.