26.2.2018

Orion-konsernin tilinpäätösasiakirjat 2017 sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä julkaistu

ORION OYJ                          PÖRSSITIEDOTE                  26.2.2018         KLO 13.00

Orion-konsernin tilinpäätösasiakirjat 2017 sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä julkaistu
         

Orion-konsernin vuoden 2017 tilinpäätösasiakirjat on julkaistu suomeksi ja englanniksi yhtiön verkkosivuilla osoitteessa http://www.orion.fi.

Yhtiön viralliset tilinpäätösasiakirjat, jotka sisältävät tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen, on julkaistu suomeksi osoitteessa http://www.orion.fi/yhtiokokous2018.

Hallituksen vahvistama selvitys Orionin hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuonna 2017 on julkaistu erillisenä kertomuksena suomeksi ja englanniksi yhtiön verkkosivuilla osoitteessa http://www.orion.fi.

Orion Oyj

Olli Huotari
Johtaja, Esikuntatoiminnot 
  Terhi Ormio
Viestintäjohtaja
 

                                                                                                                                   
Yhteyshenkilö:
Lilli Riikonen, viestintäpäällikkö
p. 050 966 2319

Julkaisija:
Orion Oyj
Viestintä
Orionintie 1A, 02200 Espoo
Kotisivu: www.orion.fi

 

 

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostosairaudet, syöpäsairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia Easyhaler®-keuhkolääkkeitä. Orionin liikevaihto vuonna 2017 oli 1 085 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti vuoden lopussa noin 3 500 henkilöä. Orionin A- ja B- osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.

 

 

Orion tilinpäätösasiakirjat 2017Orion selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2017